Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

inFamous: Second Son inFamous: Second Son

Megjelenési dátumot kapott az inFamous: Second Son DLC-je

A First Light DLC Fetch előéletét dolgozza fel.

2014.06.24. 16:57 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az E3-on jelentette be a Sony és a Sucker Punch, hogy készül az inFamous: Second Son első DLC-je, a First Light. Ebben az alapjáték egyik főszereplője, Abigail 'Fetch' Walker előéletét ismerhetjük meg. Ő az a lány, aki a neon erejével ruházza fel a főhős Delsint, ám életéről csak nagyon keveset tudhattunk meg.
"Fetchet irányítva megtudhatjuk, hogyan vált azzá az emberré, akivel a Second Sonban találkoztunk. Az ő szemén át láthatjuk a Curdun Cay börtönt és megtudhatjuk, meddig ment el, mikor bátyja, Brent eltűnt." - magyarázta Jason Connell, vezető fejlesztő.
A DLC új helyszíneken játszódik, így az említett börtönbe is eljuthatunk, amely egy magas, hófödte hegy tetején épült. A fejlesztők az új történet és helyszín mellett a grafikus motorhoz is hozzányúltak, finomítottak a részecskerendszeren, a fény-árnyék effekteken, valamint a szereplők mimikáján is, amely így még több érzelem visszaadására képes lesz. Végül azt is megerősítették, hogy az alapjátékba utólag bekerült Photo mód a DLC-ben is elérhető lesz.
A First Light ma pontos megjelenési dátumot is kapott, amely szerint augusztus 26-án válik elérhetővé a PlayStation Store-ban. ■

inFamous: Second Son
A legutóbbi inFamous: Second Son cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.