Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2014

A Blizzard gamescomos tervei

A stúdió természetesen több játékkal, köztük a World of Warcraft ötödik kiegészítőjével lesz jelen Kölnben.

2014.06.26. 06:04 | szerző: GeryG | kategória: gamescom 2014

Az E3-at végleg magunk mögött hagytuk, így lassan elkezdhetnek szállingózni a másik videojátékos világesemény, az augusztus 13-17 között megrendezésre kerülő kölni gamescom hírei. Elsőként a Blizzard Entertainment mutatta be a terveit, amelyek között megtaláljuk az aktuális legnagyobb címeiket:

  • World of Warcraft: Warlords of Draenor
  • Heroes of the Storm
  • Hearthstone: Heroes of Warcraft
  • Diablo III: Reaper of Souls - Ultimate Evil Edition

A WoW ötödik kiegészítőjében Draenor földjét járhatják be a játékosok, ahol fel kell venniük a harcot az ork vezérrel, Grommash Hellscreammel. A kiegészítő a tervek szerint idén ősszel érkezik meg. A rendezvényen szintén kipróbálható formában lesz jelen a Heroes of the Storm, a stúdió megjelenési dátummal egyelőre nem rendelkező, ingyenes alkotása is. A Hearthstone: Heroes of Warcraft ugyan már megjelent, de a gamescomra a készülő Curse of Naxxramas kiegészítőt viszik magukkal a srácok, amely szintén kipróbálható lesz. Végül a kizárólag konzolokra készülő Diablo III: Reaper of Souls - Ultimate Evil Edition is sorra kerül, a dolog pikantériája pedig, hogy premierjére alig két nappal a show után, augusztus 19-én lehet számítani. ■

hozzászólások (11)

Barthezz
Barthezz 2014.06.26. 20:00
Mondjuk való igaz, így hogy visszagondolok, az első HotS hírek a kiszivárgott video miatt voltak, enélkül lehet ott is beletelt volna 1 évbe az első információmorzsa.
goodboy007
goodboy007 2014.06.26. 21:08
Ha egy darab új egység nem lenne, de kötelezővé tennék a használatát a multihoz, akkor is vinnék mint a cukrot, mert Dél-Koreában kb. nemzeti sport.
Szerintem nem kell félteni őket, a HoTS-ból is elkelt jó pár millió darab.

Amúgy WoL 2010 június, HoTS 2013 március, tehát még bőven ráérnek. Ha csak a következő Blizzconon jelentik be, akkor is "tartják az ütemtervet".
Azért nem egy "fűtfátígérekmajdseggetcsinálokaszámból" EA-ről van szó, nyugi jönni fog, csak 3 év hosszú idő, esetleg kicsit túllépik.;-)

Nekem mondjuk nem sürgős, előrendeléssel első nap megvettem, de azóta se vittem végig :D.
Nincs bajom a zergekkel, de valahogy az ilyen rohadó lényeket mindig csak írtani szeretem, nem tudok velük azonosulni. A WarCraft III-ban is az Undead kampány volt talán a legsemmilyenebb. A WoL-t viszont két nap alatt végigvittem úgy, hogy egész nap toltam, kb. annyira tetszett.
Az is igaz persze, hogy a HoTS rövidebb és a Leviathan se annyira érdekes, mint az űrhajó, amit a sztoriba is jobban beleágyaztak (laboros, fertőzős küldetések, Zerathul megjelenése)
VodevilX
VodevilX 2014.06.26. 21:12
Na, azért ne keverd a zergeket a necrokkal, az undead nép kurvafasza 8-):D És a kampány is jó volt, simán jobb mint az ork pl, de a Zergeket én se bírom, főleg a HOTS-ban a savas kamikaze dögök...
Viszont nem kell ide semmi új cím, inkább hozzanak össze egy WarCraft 4et!
Shadowguard
Shadowguard 2014.06.27. 00:38
Hát akkor én vagyok a kivétel, nekem jobban tetszett a HotS, annak ellenére, hogy a zergeket egyébként nem szeretem:-D Azért kevésbé volt meg az, mint a WoL-ban, hogy ha kaptál egy új egységet a következő pályát azzal KELLETT megcsinálnod, mert egyébként magadat szívattad vele.
A multit passzolom, megvan eredetiben, de nem tudtam magam rászánni, hogy kipróbáljam. Nem az én világom az a veszett kapkodás ami ott van. Bronzban (vagy mi a legalsó liga) meg nem akarok szerencsétlenkedni, mert azon csak felidegesíteném magam :-|
Barthezz
Barthezz 2014.06.27. 09:30
Nekem a WoL kampánya összetettebbnek tűnt: Protoss minikampány, non-lineáris játékmenet és ötletes küldetések (éjszaka - nappal váltakozásával zombihullámok, szupernova elől menekülés, láva megemelkedése x időnként, elágazások döntési lehetőséggel és ennek következtében kis változás a történetben és a küldetésekben), plusz amit goodboy is említett, a Hyperion fedélzetén kibontakozó történet, a sok bejárható helyszín, az űrhajós shooter minijáték, stb., volt egy hangulata. Ezek a HotS-ban nem voltak meg, a Leviathan unalmas és kicsi volt, a sztori nem igazán haladt előre, a küldetések sorrendje sokkal lineárisabbá vált, nem voltak elágazások sem, kicsit erőltetettnek éreztem ezt a Kerrigan visszaváltozik dolgot is, elmaradtak az érdekes küldetések (persze azért voltak jók, de nem annyira sajátosak, mint a WoL-ban), a végjáték sem ütött akkorát. Picit összecsapottnak tűnt, látszott, hogy nem akartak annyit vesződni vele, persze derék iparosmunka volt és megütötte az elvárt mércét, de hiányzott számomra a plusz.

Amúgy a zergekkel nekem semmi bajom, a Brood War-ban is szívesen irányítottam őket (az alap SC-ben még gyengék voltak a Devourer nélkül) és a WC3-ban is csíptem az undead részeket. Jöhetne valóban egy WC4, de kevés esélyt érzek rá, ott nagyon elvitték az irányt a WoW-féle MMO felé.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.