Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Vanishing of Ethan Carter The Vanishing of Ethan Carter

A Nordic Games adja ki a The Vanishing of Ethan Cartert

A The Astronauts csapatának első játéka valamikor az ősz folyamán jelenhet meg.

2014.06.28. 13:24 | szerző: GeryG | kategória: Játék

2012-ben alakult meg a The Astronauts csapata, amelyet a People Can Fly stúdióból kivált tagok alkotnak. Első játékuk a The Vanishing of Ethan Carter lesz, amelyben egy paranormális ügyekre specializálódott detektívet alakítunk, aki egy eltűnt kisfiú ügyében nyomoz. A horror játék a napokban kiadót is talált magának, mivel a projektet a Nordic Games karolta fel. Segítségükkel valamikor az ősz folyamán dobozos formában is megvásárolható lesz.
"A The Vanishing of Ethan Carter azonnal megnyert magának minket. Örömmel veszünk részt ennek az egyedi horrorjátéknak az elkészítésében, amely már az első képeken és trailereken is remek atmoszférával rendelkezik. A The Astronauts csapatával való együttműködés csak hab a tortán." - nyilatkozta Reinhard Pollice, a kiadó vezető munkatársa, akihez csatlakozott Adrian Chmielarz, az asztronauták csapatának alapítója is - "A Nordic Games együttműködő és felelős partner, így hamar megszületett a döntés, hogy velük készítsük el a dobozos változatot. Sok játékos érdeklődött nálunk a dobozos kiadás iránt, ezért is nagy öröm, hogy a Nordicnak hála, elkészülhet."
A stúdió oldalán található egy rövid képregény is, amely a játék történetének előzményeit meséli el. A játék kizárólag PC-re fog megjelenni, a tervek szerint tehát valamikor a harmadik negyedévben. ■

előző
következő
A Nordic Games adja ki a The Vanishing of Ethan Cartert
A Nordic Games adja ki a The Vanishing of Ethan CartertA Nordic Games adja ki a The Vanishing of Ethan CartertA Nordic Games adja ki a The Vanishing of Ethan CartertA Nordic Games adja ki a The Vanishing of Ethan CartertA Nordic Games adja ki a The Vanishing of Ethan CartertA Nordic Games adja ki a The Vanishing of Ethan CartertA Nordic Games adja ki a The Vanishing of Ethan CartertA Nordic Games adja ki a The Vanishing of Ethan Cartert
The Vanishing of Ethan Carter
A legutóbbi The Vanishing of Ethan Carter cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.