Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A Darkfall: Unholy Wars jövőjéről

A fejlesztők a rövid és hosszútávú terveikről adtak számot.

2014.07.01. 11:16 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Tavaly tavasszal jelent meg az Aventurine MMORPG-je, a Darkfall: Unholy Wars. Az elmúlt bő egy évben egy seregnyi kisebb-nagyobb frissítés érkezett a játékhoz, de a támogatás természetesen nem áll le, a fejlesztők most némi betekintést is engedtek a jövőbeni terveikbe. A rövidtávú terveik között két júliusban megjelenő patch szerepel, amelyek közül az első még ezen a héten megérkezik és főleg hibajavításokat, egyensúlyozási változtatásokat tartalmaz. A második új célkeresztet és más, régóta várt HUD-módosításokat ad a játékhoz. Emellett a játékon boltjában is várhatóak új szolgáltatások, de ezekről csak később fognak bővebben beszámolni.
A hosszútávú tervek között több nagyszabású változtatást is találunk: szeretnék alaposan felújítani a gazdaságot, a loot- és craftrendszert. Komoly szerepet szánnak az ostromoknak is, valamikor augusztusban megjelenik az ostromlétra és a katapult is. Ezekkel együtt a klánok városait védő falak is magasabbak lesznek. Mivel egy MMORPG-ről beszélünk, a küldetések is nagyon fontos szerepet játszanak, így egy pályázat keretein belül bármelyik játékos megírhatja a maga küldetését, amely be is kerülhet a játékba.
A jövőbeni változtatások megtervezése során a fejlesztők odafigyelnek a játékosok visszajelzéseire és kívánságaira is. Számíthatunk az inventory átalakítására, teljesen személyre szabható kezelőfelületre, vagy épp a tárgyak megbűvölésére is. ■

Darkfall: Unholy Wars
A legutóbbi Darkfall: Unholy Wars cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.