Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A Darkfall: Unholy Wars jövőjéről

A fejlesztők a rövid és hosszútávú terveikről adtak számot.

2014.07.01. 11:16 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Tavaly tavasszal jelent meg az Aventurine MMORPG-je, a Darkfall: Unholy Wars. Az elmúlt bő egy évben egy seregnyi kisebb-nagyobb frissítés érkezett a játékhoz, de a támogatás természetesen nem áll le, a fejlesztők most némi betekintést is engedtek a jövőbeni terveikbe. A rövidtávú terveik között két júliusban megjelenő patch szerepel, amelyek közül az első még ezen a héten megérkezik és főleg hibajavításokat, egyensúlyozási változtatásokat tartalmaz. A második új célkeresztet és más, régóta várt HUD-módosításokat ad a játékhoz. Emellett a játékon boltjában is várhatóak új szolgáltatások, de ezekről csak később fognak bővebben beszámolni.
A hosszútávú tervek között több nagyszabású változtatást is találunk: szeretnék alaposan felújítani a gazdaságot, a loot- és craftrendszert. Komoly szerepet szánnak az ostromoknak is, valamikor augusztusban megjelenik az ostromlétra és a katapult is. Ezekkel együtt a klánok városait védő falak is magasabbak lesznek. Mivel egy MMORPG-ről beszélünk, a küldetések is nagyon fontos szerepet játszanak, így egy pályázat keretein belül bármelyik játékos megírhatja a maga küldetését, amely be is kerülhet a játékba.
A jövőbeni változtatások megtervezése során a fejlesztők odafigyelnek a játékosok visszajelzéseire és kívánságaira is. Számíthatunk az inventory átalakítására, teljesen személyre szabható kezelőfelületre, vagy épp a tárgyak megbűvölésére is. ■

Darkfall: Unholy Wars
A legutóbbi Darkfall: Unholy Wars cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.

Nintendo Switch részletek: március 3-án érkezik az új konzol

Az új Zelda játék is a nyitócímek között lesz.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #7

Végigvittük az ötödik küldetést. Legyezőt is nyerhetsz!