Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Divinity: Original Sin

Megjelent a Divinity: Original Sin

A legutolsó terveknek megfelelően tegnap megérkezett a Larian ígéretes szerepjátéka.

2014.07.01. 11:38 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Hosszú évek fejlesztése után tegnap megjelent a Larian Studios legújabb szerepjátéka, a Divinity: Original Sin. A játékhoz tavaly a Kickstarteren kérték a rajongók támogatását, ahol a kitűzött 400 000 dolláros célhoz képest végül 944 000 dollárnál állt meg a mutató. Az Original Sin idén januárban a Steam korai hozzáférésű játékai közé is bekerült, mostantól viszont mindenki számára elérhetővé vált a végleges, teljes verzió is. A fejlesztők nagy elvárásokkal tekintenek játékukra, hiszen elmondásuk szerint abban minden megtalálható, amire egy szerepjátékban csak vágyhat az ember: körökre osztott harcrendszer, részletes karakterszerkesztő, küldetésszerkesztő és persze izgalmas történet. Ezekről nemrégiben két trailert is készítettek.
A Divinity: Original Sin tehát megérkezett, megvásárolni a Steamen keresztül tudjátok. ■


hozzászólások (13)

McCl@ne
McCl@ne 2014.07.01. 18:03
Valószínűleg hasonló - legális! - forrásból van meg nekem is 28€-ért a DLC-kkel bővített változat, és ahogy a kritikák jönnek, úgy tűnik egyre inkább jó vételnek ennyiért :)
bélanéni
bélanéni 2014.07.02. 13:38
Egy szóval: FANTASZTIKUS a játék.

Bővebben: nyilván ízlés kérdése is, nekem nagyon kevés RPG tetszik, pl. Dragon Age és ES sorozat abszolút nem jön be. Ezen a játékon azt érzem, nincs rajta a kiadói nyomás, valahogy nem "pénz"szaga van, hanem igazi JÁTÉK született, nem véletlenül halogatták a kiadását. Ritka az ilyesmi mostanában.
Grafika, hangulat nagyon ott van, rengeteg olvasni valóra is fel lehet készülni. Kellően összetett a játék. Remélem később is megmarad a színvonal. Az összetettsége ellenére mégis barátságosnak érzem, van egy bája az egész produktumnak.
Illegális forrásból töltöttem le, és mivel nagyon megfogott 3 óra alatt, ezért ma megvettem innen: CDKeyvast . Itt volt a legolcsóbb, átszámítva 6.900 Ft volt. Szerintem ennyit baromira megért.
Csak gratulálni tudok a fejlesztőknek, és örülni, hogy összehozták Kickstarteren a kívánt összeget. :-D:love:
bélanéni
bélanéni 2014.07.02. 13:40
Még annyi, hogy a megnevezett oldal első vásárláskor kér személyi + jogsiról fotót, de a rendelés leadásától számítva, mindennel együtt 15 perc múlva ott volt a mail fiókomban a STEAM link (maga a játék).
bélanéni
bélanéni 2014.07.02. 13:43
McCl@ne: látom az avatarodból, hasonló lehet az ízlésünk, nálam is most a legvárósabb játék a W3. :-) Emiatt elkezdtem egy gép újítást, highend géppel kezdek majd neki, ezt eldöntöttem. Ultra + 50fps alá nem adom. :-((:-P

Ez az RPG (Divinity) viszont számomra a semmiből bukkant elő 1-2 napja, soha nem hallottam róla. Hatalmas meglepetés volt. Szerintem neked is be fog jönni.
Raistlin666
Raistlin666 2014.07.03. 19:53
Ha valaki a gépigény miatt hezitál egy kis segítség:
Core2Duo már elég neki, de minimum 4GB Ram az alap. E8500+4GB DDR2!+GTX650TiBoost és Ultrán sincs vele gondom egyenlőre...8-)
E7500+2GB DDR3+HD6770 kombinációban viszont már voltak gondok.
Persze tudom itt már sokan váltottak ezeknél jóval erősebbre, de nekem jó hír hogy a Diablo3/GW2 mellet van mivel játszanom.:-P
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.