Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A filmmel együtt 3DS-en is bemutatkozik a TMNT

Az idén nyáron debütáló Teenage Mutant Ninja Turtles mozifilmmel párhuzamosan újabb videojátékos adaptáció is piacra kerül.

2014.07.01. 17:40 | szerző: Malakai | kategória: Játék

A nyári új Teenage Mutant Ninja Turtles mozifilmmel párhuzamosan 3DS-re új videojáték is megjelenik, amely a hack’n’slash játékok műfaját fogja gyarapítani. A történet szerint az őrült zseni Baxter Stockman mutáns/robot teremtményei a Foot Clan sötét seregeivel karöltve tartják rettegésben New York városát, a pusztításnak pedig egyedül a négy teknőc vethet véget. Ami a karaktereket illeti, mindegyikük egyedi képességekkel fog rendelkezni, a játék során pedig szabadon irányíthatjuk majd őket, és akár harc közben is válthatunk közöttük. A játék előrehaladtával főhőseink folyamatosan fejlődnek majd, a kijelölt szintek elérésével pedig új képességekre tehetnek szert. Sőt, a teknőcök búvóhelyén akár fegyvereket is kovácsolhatunk a pályákon összegyűjtött tárgyakból.
A játékot a Magic Pockets csapata fejleszti, ők dolgoztak többek közt a tavaly ősszel Xbox 360-ra, Wii-re és 3DS-re is megjelent Nickelodeon Teenage Mutant Ninja Turtles játékon is. Előzetes hiányában pedig kedvcsinálóként álljon itt az augusztus 8-án debütáló film trailere! ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.