Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A héten Európában is startol a Pokémon-rajongók saját rajzprogramja

A japán fanatikusok után hamarosan az európaiak is rávethetik magukat a Nintendo-exkluzív Art Academy sorozat legújabb verziójára.

2014.07.01. 22:03 | szerző: Nivellen | kategória: Játék

Az Art Academy sorozat sokat fejlődött 2009-es debütálása óta, ám eddigi címei nem különösebben rugaszkodtak el a hagyományos oktatószoftverek koncepciójától. Idén megtörik a jég, ugyanis e hónap negyedikén nálunk is megjelenik a Pokémon Art Academy névre hallgató újdonság. Tartalmi tekintetben a program nem sokban egészíti ki elődeit, viszont stílus szempontjából mindenképpen frissítő a változás, még akkor is, ha tulajdonképpen rétegközönségének készült.
Az eddigiekhez hasonlóan most is a játékosok rendelkezésére áll egy könnyen követhető, ezúttal 40 leckés minikurzus, ami egy virtuális tanár, Professor Andy vezényletével fokozatosan nevel művészpalántát a felhasználókból. A leckék természetesen egyszerű, óvodás szintű feladatokkal indulnak, és fokozatosan egyre nehezebbek lesznek, ezzel elősegítve a különböző rajzolási és színezési technikák elsajátítását. Teljesítésük közben számos jól ismert Pokémon képével találkozhatnak a rajongók. A gyűjteményt saját Nintendo 3DS készülékük kamerájának segítségével kibővíthetik, a belőlük készült műremekeiket pedig albumba rendezhetik, majd akár meg is oszthatják a többi művésszel. ■

előző
következő
A héten Európában is startol a Pokémon-rajongók saját rajzprogramja
A héten Európában is startol a Pokémon-rajongók saját rajzprogramja A héten Európában is startol a Pokémon-rajongók saját rajzprogramja A héten Európában is startol a Pokémon-rajongók saját rajzprogramja A héten Európában is startol a Pokémon-rajongók saját rajzprogramja

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.