Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Kütyü

100000 eladott példánynál az Oculus Rift

A várakozásoknak megfelelően teljesít a fejlesztői csomag második generációja.

2014.07.03. 11:45 | szerző: Malakai | kategória: Kütyü

Az Oculus Riftet fejlesztő Oculus VR bejelentette, hogy a Development Kit 2-re 45 ezer előrendelés érkezett, ezzel együtt a két fejlesztői csomagot már több mint 100000 példányban értékesítették. Nem kis teljesítmény ez ahhoz képest, hogy a projekt két éve egy Kicksarter kampánnyal kezdődött, és idén áprilisban a fejlesztői csomag első verziója még "csak" 60000 eladott példánynál járt. Az elmúlt két évben olyan nevek csatlakoztak a projekthez, mint Atman Binstock (Valve), Kenneth Scott (Halo 4 - senior art director) vagy Jason Rubin (a Naughty Dog társalapítója). A céget idén ráadásul 2 milliárd dollárért vásárolta fel a Facebook.
A Rift DK2 március óta rendelhető elő, és számos újdonsággal rendelkezik elődjéhez képest. Az egyik legjelentősebb a külső Crystal Cove kamera, amely a fejmozgás pontosabb követését teszi lehetővé, a szerkezet pedig ezen felül 1080p-s OLED kijelzőt (szemenként) is kapott. A DK2 elsősorban a fejlesztőknek szól, de 350 dollárért bárki megvásárolhatja. Arról azonban továbbra sincsenek pontos információk, hogy mikor lát napvilágot a felhasználói verzió. ■

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.