Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Destiny Destiny

Új helyszíneket fednek fel a Destiny képei

A Földet és a Holdat már ismerjük, most újabb bolygókról készültek panorámaképek.

2014.07.05. 17:15 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Mint az közismert, a Bungie egy időre elfordult a Halo szériától, hogy elkészítse a Destinyt, amely azonban már nem csak a Microsoft konzoljaira lesz elérhető, hanem PlayStation 3-ra és 4-re is. Olyannyira nem a redmondi céghez kötődik a projekt, hogy az alfa és béta tesztek is rendre a Sony konzoljain futottak és fognak futni a jövőben is. Legalábbis első körben.
A játék a naprendszerünk bolygóira kalauzolja a játékosokat, amelyekről most egy sor új panorámakép lepte el a világhálót. Ezeken az alfából már ismerős helyszínek (Tower és Cosmodrome) mellett új területeket is láthatunk, mint a Mars vagy épp a Vénusz felszíne. A képek tanúsága szerint is minden bolygó eltérő terepet jelent majd: a Mars hatalmas, vörös sivatagairól híres, míg a Vénusz sokkal inkább hasonít a trópusi szigetvilágokra.
A Destiny nyílt bétája július 17-én rajtol el egyelőre csak PS3-on és PS4-en. A béta során várhatóan ezeket a bolygókat is meglátogathatjuk majd. A játék végleges változata szeptember 9-én jelenik meg. ■

előző
következő
Új helyszíneket fednek fel a Destiny képei
Új helyszíneket fednek fel a Destiny képeiÚj helyszíneket fednek fel a Destiny képeiÚj helyszíneket fednek fel a Destiny képeiÚj helyszíneket fednek fel a Destiny képeiÚj helyszíneket fednek fel a Destiny képei
Destiny
A legutóbbi Destiny cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!