Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

DOOM (2016)

Ne írjuk le a Doom 4-et, újra bizonyítani fog

Legalábbis ezt mondják a fejlesztők.

2014.07.07. 13:49 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ha van olyan játék, amelynek bejelentésére az elmúlt év összes nagyobb videojátékos rendezvényén vártunk, akkor az a Doom 4. Ehhez képest a harmadik rész óta immár tíz év is eltelt és bár szinte mindenki nyílt titokként kezelte a negyedik epizód fejlesztését, a hivatalos megerősítésre egészen az idei E3-ig kellett várnunk. Persze akkor is csak egy rövidke, zéró információval rendelkező teaser videót kaptunk, de legalább rábólintottak a Bethesda részéről a létezésére. A hírek szerint a tényleges leleplezésre stílusosan a QuakeConon kerül sor, addig marad a találgatás, vajon mivel szeretnének elkápráztatni minket a fejlesztők. Mert erre bizony nagy szükség van. Senki sem szeretne egy újabb Duke Nukem Forever vagy Aliens: Colonial Marines féle fiaskót, amikor a túl hosszúra nyúlt várakozás után csak egy TESCO gazdaságos alkotással szúrták ki a rajongók szemét. Ezt belátta a kiadó is, akik véleményét Pete Hines, marketingvezető tolmácsolta a Wolfenstein: The New Ordert példaként felhozva. Mivel a korábbi próbálkozások rendre közepes minőséget képviseltek, nagy volt a nyomás a Machine Games munkatársain, akik azonban felnőttek a feladathoz és - ha csak részben is, de - helyreállították a széria renoméját. Ugyanezt várják a Doom 4 kapcsán.
"Be kell bizonyítanunk, hogy szórakoztató lesz, amire érdemes odafigyelni. Ez lesz a kiindulópontunk, nem mondhatjuk, hogy mivel ez Doom, tuti meg fogjátok venni. De ez csak még keményebb munkára sarkall minket."
Ígéretek tehát vannak, habár arra nagyon figyelnek, hogy konkrétumot még véletlenül se áruljanak el a nagy leleplezés előtt. Sajnos van egy rossz hír is ezzel a bizonyos nagy leleplezéssel kapcsolatban: csak a QuakeConra kilátogatók láthatják majd. ■

DOOM (2016)
A legutóbbi DOOM (2016) cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.

Death Stranding trailer a The Game Awardsról

Hideo Kojima nyerte az Industry Icon díjat, köszönetképpen pedig új előzetest villantott készülő játékából.

Várható megjelenések - 2016. december

Bár lecsengett az őszi főszezon, az utolsó hónapra is jutott néhány ígéretes premier.

Ingyenes Neverwinter Nightsszal indult el a GoG téli akciója

48 órán át szerezhető be ingyen az RPG Diamond Edition verziója.

JátszóDome: Killing Floor 2

Zoo_Lee a zombigyilkolós co-op játékba vetette bele magát.