Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

DOOM (2016)

Ne írjuk le a Doom 4-et, újra bizonyítani fog

Legalábbis ezt mondják a fejlesztők.

2014.07.07. 13:49 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ha van olyan játék, amelynek bejelentésére az elmúlt év összes nagyobb videojátékos rendezvényén vártunk, akkor az a Doom 4. Ehhez képest a harmadik rész óta immár tíz év is eltelt és bár szinte mindenki nyílt titokként kezelte a negyedik epizód fejlesztését, a hivatalos megerősítésre egészen az idei E3-ig kellett várnunk. Persze akkor is csak egy rövidke, zéró információval rendelkező teaser videót kaptunk, de legalább rábólintottak a Bethesda részéről a létezésére. A hírek szerint a tényleges leleplezésre stílusosan a QuakeConon kerül sor, addig marad a találgatás, vajon mivel szeretnének elkápráztatni minket a fejlesztők. Mert erre bizony nagy szükség van. Senki sem szeretne egy újabb Duke Nukem Forever vagy Aliens: Colonial Marines féle fiaskót, amikor a túl hosszúra nyúlt várakozás után csak egy TESCO gazdaságos alkotással szúrták ki a rajongók szemét. Ezt belátta a kiadó is, akik véleményét Pete Hines, marketingvezető tolmácsolta a Wolfenstein: The New Ordert példaként felhozva. Mivel a korábbi próbálkozások rendre közepes minőséget képviseltek, nagy volt a nyomás a Machine Games munkatársain, akik azonban felnőttek a feladathoz és - ha csak részben is, de - helyreállították a széria renoméját. Ugyanezt várják a Doom 4 kapcsán.
"Be kell bizonyítanunk, hogy szórakoztató lesz, amire érdemes odafigyelni. Ez lesz a kiindulópontunk, nem mondhatjuk, hogy mivel ez Doom, tuti meg fogjátok venni. De ez csak még keményebb munkára sarkall minket."
Ígéretek tehát vannak, habár arra nagyon figyelnek, hogy konkrétumot még véletlenül se áruljanak el a nagy leleplezés előtt. Sajnos van egy rossz hír is ezzel a bizonyos nagy leleplezéssel kapcsolatban: csak a QuakeConra kilátogatók láthatják majd. ■

DOOM (2016)
A legutóbbi DOOM (2016) cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.