Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Last of Us Remastered - a Sony igazságot szolgáltat

A PlayStation 4 tulajdonosok nagy része nem játszott a The Last of Usszal - állítja a Sony. Ezért van szükség az újrakiadásra.

2014.07.07. 16:46 | szerző: Malakai | kategória: Játék

A The Last of Us az előző konzolgeneráció egyik legnépszerűbb, és sokak által legjobbnak tartott játéka. A játékot fejlesztő Naughty Dog a Sonyval együtt úgy véli, igazságtalan lenne, ha a PlayStation 4 tulajdonosok kimaradnának az élményből. Ennek adott hangot a Sony Computer Entertainment Europe termékmenedzsere, Josh Walken. Walken ugyan azt állítja, pontosan tudja, mennyi PlayStation 4 tulajdonos játszott korábban a The Last of Us című sikerjátékukkal, mégis mélyen hallgatott ezekről a számokról. Mindenesetre jó üzletnek tűnik kiadni ugyanazt a játékot kétszer, egy évben belül.
A marketingkampány már javában fut, és a fennállásának harmincadik évfordulóját ünneplő Naughty Dog ez alkalomból egy nyereményjátékot is meghirdetett, melyen a szerencsés nyertes egy PlayStation 4-gyel, egy DUALSHOCK 4 vezeték nélküli kontrollerrel és a The Last of Us Remastered verziójával lehet gazdagabb. Az nyer, aki az e-mailcíme megadása után a leggyorsabban válaszol a feltett kérdésekre. Előre szólok, előbb nem árt utánanézni a stúdió múltjának.
A játék július 29-én megjelenő játék Remastered verziója PlayStation 4-exkluzív lesz, és tartalmazni fogja az összes eddigi DLC-t, járnak mellé továbbá rendezői kommentárral ellátott videók, valamint interjúk a Joel és Ellie hangját adó színészekkel. ■

The Last of Us: Remastered
A legutóbbi The Last of Us: Remastered cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.