Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Last of Us Remastered - a Sony igazságot szolgáltat

A PlayStation 4 tulajdonosok nagy része nem játszott a The Last of Usszal - állítja a Sony. Ezért van szükség az újrakiadásra.

2014.07.07. 16:46 | szerző: Malakai | kategória: Játék

A The Last of Us az előző konzolgeneráció egyik legnépszerűbb, és sokak által legjobbnak tartott játéka. A játékot fejlesztő Naughty Dog a Sonyval együtt úgy véli, igazságtalan lenne, ha a PlayStation 4 tulajdonosok kimaradnának az élményből. Ennek adott hangot a Sony Computer Entertainment Europe termékmenedzsere, Josh Walken. Walken ugyan azt állítja, pontosan tudja, mennyi PlayStation 4 tulajdonos játszott korábban a The Last of Us című sikerjátékukkal, mégis mélyen hallgatott ezekről a számokról. Mindenesetre jó üzletnek tűnik kiadni ugyanazt a játékot kétszer, egy évben belül.
A marketingkampány már javában fut, és a fennállásának harmincadik évfordulóját ünneplő Naughty Dog ez alkalomból egy nyereményjátékot is meghirdetett, melyen a szerencsés nyertes egy PlayStation 4-gyel, egy DUALSHOCK 4 vezeték nélküli kontrollerrel és a The Last of Us Remastered verziójával lehet gazdagabb. Az nyer, aki az e-mailcíme megadása után a leggyorsabban válaszol a feltett kérdésekre. Előre szólok, előbb nem árt utánanézni a stúdió múltjának.
A játék július 29-én megjelenő játék Remastered verziója PlayStation 4-exkluzív lesz, és tartalmazni fogja az összes eddigi DLC-t, járnak mellé továbbá rendezői kommentárral ellátott videók, valamint interjúk a Joel és Ellie hangját adó színészekkel. ■

The Last of Us: Remastered
A legutóbbi The Last of Us: Remastered cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.

Death Stranding trailer a The Game Awardsról

Hideo Kojima nyerte az Industry Icon díjat, köszönetképpen pedig új előzetest villantott készülő játékából.