Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Skywind – Új grafikai modot kap a Morrowind

A készítők által megjelentetett előzetes szerint a közeljövőben mi is kipróbálhatjuk a Morrowind és a Skyrim egyesítéséből született Skywindet.

2014.07.07. 22:23 | szerző: Nivellen | kategória: Játék

Bizony sokszor halljuk az elkötelezett The Elder Scrolls rajongóktól, hogy a régi szép időkről rimánkodnak, amikor egy lenyűgöző történet még többet számított a látványvilágnál. Ők még most is időről időre leveszik a polcról féltve őrzött The Elder Scrolls III: Morrowind példányukat, hogy nosztalgiázzanak kicsit. Vajon ezek a játékosok mit szólnának hozzá, ha lehetőségük nyílna a páratlan történetvezetést a modern látványvilággal kombinálni? Egy részük valószínűleg csak legyintene, mondván, nekik eddig sem volt semmi bajuk a látvánnyal és amúgy sem ez lenne az első próbálkozás a játék csinosítására.
Akiket viszont még ennek ellenére is érdekelne egy újabb projekt, azoknak itt a talán hamarosan tesztelhető formába kerülő, a jövőben ingyenesen letölthető Skywind, mely a The Elder Scrolls V: Skyrim grafikai motorját, és néhány a játékból kölcsönvett elemet ültet át elődjének világába. A futtatáshoz például szükség lesz mindkét játékra (a Morrowind esetében a kiegészítőkre is) és a Skyrim rendszerkövetelményeinek megfelelő számítógépre. Az érdeklődők bővebb tájékoztatást kaphatnak a fúzióról a mod készítőjének weboldalán, a Gyakran Ismételt kérdések rovatban. ■

The Elder Scrolls III: Morrowind
A legutóbbi The Elder Scrolls III: Morrowind cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.