Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Alien: Isolation Alien: Isolation

Mégsem kap Oculus Rift támogatást az Alien: Isolation?

Bár sokáig úgy állt, hogy az új technológiát is kihasználja majd a játék, most változni látszik a helyzet.

2014.07.08. 13:44 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Creative Assembly lehet az Aliens játékok megmentője, amennyiben az őszre várt Alien: Isolation beváltja a hozzá fűzött reményeket. A fejlesztők szeretnék megragadni a lehetőséget, hogy visszaállítsák az idegenek utóbbi években erősen megtépázott renoméját, ezért egészen már megvilágításba helyezték az egész projektet. A korábbi játékokra jellemző lövöldözést kukázták, helyette az első mozifilmre hajazó bújócskázós, menekülős játékmenetet és hátborzongató hangulatot szeretnének életre kelteni. Utóbbihoz nagyon sokat hozzá tudna tenni az Oculus Rift, ám a napokban kiderült, hogy ennek támogatása (amely sokáig biztosnak tűnt) korántsem magától értetődő. Bár az E3-on konkrétan egy demo is jelen volt a játék e változatából, most a fejlesztők mégis arról beszélnek, hogy nem végleges a döntés, lesz-e ilyen támogatás a végleges kiadásban.
"Jelenleg csak egy prototípusunk van az Oculusos változatból, nem folyik a fejlesztése." - olvasható a játék Twitter csatornáján.
Egyelőre tehát kérdéses, hogy a stúdió teljesen elvetette-e az ötletet (ezért nagy kár lenne), esetleg csak arról van szó, hogy most a hagyományos változatra koncentrálnak minden erőforrásukkal. Azt sem lehet kizárni, hogy a premier után esetleg egy DLC vagy patch formájában kaphatja meg az Oculus Rift támogatást a játék. Az Alien: Isolation PC mellett PlayStation 3-ra és 4-re, valamint Xbox 360-ra és One-ra készül, megjelenésére október 7-én kerül sor. ■

Alien: Isolation
A legutóbbi Alien: Isolation cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.