Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A Bluestreak projektcímet kapta Bleszinzki új játéka

Megtörtént a leleplezés, de sokkal okosabbak most sem vagyunk.

2014.07.09. 11:22 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ahogy arról néhány napja mi is beszámoltunk, Cliff Bleszinzki, a szakma egyik leg(el)ismertebbbb veteránja visszatért önként vállalt nyugdíjazásából, hogy egy újabb mérföldkőnek számító játékot tegyen le az asztalra. Ehhez minden szükséges tudás és rutin a birtokában van, hiszen a teljesség igénye nélkül olyan játékokat köszönhetünk neki, mint a Jazz Jackrabbit széria, az Unreal és az Unreal Tournament széria, a Brothers in Arms széria vagy épp a Gears of War játékok (de a személyes kedvenc Bulletstormról se feledkezzünk meg!).
Bleszinzki az ígéretének megfelelően tegnap le is leplezte az új projektet, amely a Bluestreak címet viseli. A játékon az újonnan alapított Bosskey Games csapata dolgozik, akik nagyon szimpatikus elvet követnek: nem mutogatnak játékmenet-bemutatónak kikiáltott hamis CG trailereket. A stúdióhoz a Guerrilla Games egykori társalapítója, Arjan Brussee is csatlakozott.
A Bluestreakről egyelőre csak nagyon keveset lehet tudni, ráadásul ez is csak egy projektnév, vagyis a későbbiekben még változhat. Az viszont már biztos, hogy egy ingyenes, jövőben játszódó akciójátékról, pontosabban "arena-shooterről" van szó, amely kifejezetten a többjátékos módra épül (vajon mennyi köze lesz az Unreal Tournamenthez?) és kizárólag PC-re készül. A kiadásról az ázsiai Nexon fog gondoskodni, de egyelőre sem premierdátumról, sem a hivatalos oldalról nem érkezett hír. ■

LawBreakers
A legutóbbi LawBreakers cikkek, hírek

hozzászólások (1)

SwitcX88
SwitcX88 2014.07.10. 18:22
Kint van az első kép is.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.