Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Nagy jövő elé nézhet a Watch_Dogs és a The Division

A Ubisoft vezérigazgatója, Yves Guillemot 15 évet jósol az új generációs játékaiknak.

2014.07.10. 13:16 | szerző: Malakai | kategória: Játék

A kiadó hosszú távon tervez az új generációs konzolokra készített játékaikkal, köztük a Watch_Dogs-szal, a The Divisonnel és a The Crew-val, de a Rainbow Six széria is feltámadni látszik. „Annak alapján, amit az iparág kezdeteiből valamint a konzolgenerációk váltásából láttam, igen sok lehetőségünk van” - írta Yves Guillemot a Ubisoft blogján - „Minden alkalommal, amikor új konzol érkezik, rengeteg lehetőség nyílik arra, hogy új brandeket és új típusú játékmenetet alkossunk, hogy megváltoztassuk a világot, amelyben a játékosok az idejüket töltik.”
A Ubisoft vezérigazgatója szerint egy új konzolgeneráció megjelenése után öt-tíz évre lehet számolni az új címekkel, némelyikükre akár tizenötöt is. A Watch_Dogsról, melyből eddig mintegy négymilliót értékesítettek, elmondta: „Egy új címhez képest ez óriási siker. Azt mutatja, hogy az emberek valami újat akarnak. Új típusú játékélményre és új világokra vágynak.”

hozzászólások (1)

balays82
balays82 2014.07.10. 13:54
„Egy új címhez képest ez óriási siker. Azt mutatja, hogy az emberek valami újat akarnak. Új típusú játékélményre és új világokra vágynak.”

Aztán persze sokak számára éppen azért csalódás a Watch Dogs mert ilyen szempontból nem nagyon felelt meg a vágyaiknak. :-) Hozzáteszem, engem még kb 20 órányi játékidő után is le tud kötni, szóval bizakodó vagyok a folytatásokat illetően.

A 10-15 év meg elsőre soknak tűnik, de jobban belegondolva elég reális terv, sok példát lehetne mondani ilyen hosszú ideje futó sorozatokra, akár még a Ubisoft esetében is (pl. Splinter Cell).
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.