Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A Dovetail Games készíti az új Flight Simulatort?

A Microsoft átadta a lehetőséget a Train Simulator fejlesztőinek.

2014.07.11. 10:43 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az egyik legismertebb repülőgép-szimulátor széria kétségkívül a Microsoft Flight Simulator sorozata. Az első változat még 1979-ben (!) látott napvilágot Apple II-n és TRS-80-n (bár ekkor még nem a Microsoft berkeiben készült a játék). Ezt követően számos epizód és kiadás látta meg a napvilágot különféle platformokon a Commodore 64-től kezdve a Macintoshig bezárólag. A széria 2012-ben egy ingyenes rebootot is kapott a Microsoft Flight képében. A napokban új hírek érkeztek a szimulátor háza tájáról, amelyek arról számolnak be, hogy a fejlesztést a Train Simulator játékokat készítő Dovetail Games fogja végezni.
"Izgatottak vagyunk, hiszen új repülés-szimulációs megoldásokat próbálhatunk ki a Microsoft technológiája révén, valamint felhasználhatjuk Steames tapasztalatainkat a Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition elkészítésében, hogy egy teljesen új közösséghez is eljuttassuk a játékot." - nyilatkozta Paul Jackson, a Dovetail vezetője egy interjú során.
Az új rész már 2015-ben megjelenhet, ám azt a fejlesztők előre jelezték, hogy nem a Microsoft Flight Simulator sorozatot fogják tovább bővíteni, hanem annak technológiájával egy teljesen egyedi, saját játékot fognak készíteni. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.