Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Alien: Isolation Alien: Isolation

Mégsem csak az Alien: Isolation előrendelők kapnak Ripley-t?

A Creative Assembly tegnapelőtt mutatta be az előrendelőknek szánt két DLC-t, amelyről mára kiderült, hogy mégsem csak az előrendelőknek szól.

2014.07.11. 18:04 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Tegnapelőtt még arról írtunk, hogy érdemes előrendelni a Creative Assembly készülő játékát, az Alien: Isolationt, mivel ahhoz két nagyon ígéretes DLC is jár így. Nos, a mondat első felét továbbra is fenntartjuk, mivel a játék az eddig látottak alapján nagyon meggyőzőnek tűnik, viszont mára kiderült, hogy a két említett DLC mégsem csak az előrendelők számára lesz elérhető. A kiadásért felelős Sega ugyanis ma bejelentette, hogy a Last Survivor és a The Crew Expendalbe a játék premierjét követően valamikor később mindenki számára megvásárolható lesz. Hogy miért érdemes még így is előrendelni az utóbbi évek (ha nem minden idők) legérdekesebbnek tűnő Alien játékát? Mivel a két DLC közül az egyik (annak függvényében, hol rendeljük elő) ingyen ütheti a markunkat.
"Remek volt látni a The Crew Expendable és a Last Survivor DLC-k tegnapi bejelentését követő reakcióitokat, hogy mennyire felcsigáztak benneteket az Alien film e klasszikus jelenetei. Le vagyunk nyűgözve. Többen kérdeztétek, hogy a két DLC csak az előrendelők számára lesz-e elérhető vagy tervezzük-e később kiadni őket. Nos, ma megerősíthetjük, hogy mind a The Crew Expendabel, mind a Last Survivor meg fog jelenni később, de hamarosan újabb információkat is megosztunk róluk veletek." - olvasható a kiadó közleménye. ■

Alien: Isolation
A legutóbbi Alien: Isolation cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.

Nintendo Switch részletek: március 3-án érkezik az új konzol

Az új Zelda játék is a nyitócímek között lesz.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #7

Végigvittük az ötödik küldetést. Legyezőt is nyerhetsz!

Sztoritrailert kapott a Horizon: Zero Dawn

Azt eddig is tudtuk, hogy szép lesz, de most már azt is, hogy izgalmas is!