Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Alien: Isolation Alien: Isolation

Mégsem csak az Alien: Isolation előrendelők kapnak Ripley-t?

A Creative Assembly tegnapelőtt mutatta be az előrendelőknek szánt két DLC-t, amelyről mára kiderült, hogy mégsem csak az előrendelőknek szól.

2014.07.11. 18:04 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Tegnapelőtt még arról írtunk, hogy érdemes előrendelni a Creative Assembly készülő játékát, az Alien: Isolationt, mivel ahhoz két nagyon ígéretes DLC is jár így. Nos, a mondat első felét továbbra is fenntartjuk, mivel a játék az eddig látottak alapján nagyon meggyőzőnek tűnik, viszont mára kiderült, hogy a két említett DLC mégsem csak az előrendelők számára lesz elérhető. A kiadásért felelős Sega ugyanis ma bejelentette, hogy a Last Survivor és a The Crew Expendalbe a játék premierjét követően valamikor később mindenki számára megvásárolható lesz. Hogy miért érdemes még így is előrendelni az utóbbi évek (ha nem minden idők) legérdekesebbnek tűnő Alien játékát? Mivel a két DLC közül az egyik (annak függvényében, hol rendeljük elő) ingyen ütheti a markunkat.
"Remek volt látni a The Crew Expendable és a Last Survivor DLC-k tegnapi bejelentését követő reakcióitokat, hogy mennyire felcsigáztak benneteket az Alien film e klasszikus jelenetei. Le vagyunk nyűgözve. Többen kérdeztétek, hogy a két DLC csak az előrendelők számára lesz-e elérhető vagy tervezzük-e később kiadni őket. Nos, ma megerősíthetjük, hogy mind a The Crew Expendabel, mind a Last Survivor meg fog jelenni később, de hamarosan újabb információkat is megosztunk róluk veletek." - olvasható a kiadó közleménye. ■

Alien: Isolation
A legutóbbi Alien: Isolation cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.