Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Sony

PlayStation Early Access program?

A Sony gondolkozik a Steamen nagy sikert arató szolgáltatás bevezetésén.

2014.07.12. 10:33 | szerző: GeryG | kategória: Konzol - Sony

Ma már senkinek sem kell bemutatni a Steam Early Access programját, amely voltaképpen a játékosokat vonja be a játékok készítésébe. A fejlesztők az adott játék egy korai, félkész változatát teszik elérhetővé némi pénzmagért cserébe, így a játékosok egyfelől sokkal hamarabb próbálhatják ki az újdonságokat, másfelől visszajelzéseikkel segíthetik a kész játék minőségének javítását is. Mint az a napokban kiderült, a Sony valami hasonló szolgáltatás bevezetésén töri a fejét az aktuális PlayStation platformokon. Többek közt erről is kérdezte a Gamasutra magazin a cég amerikai kirendeltségének vezetőjét, Adam Boyest.
"Egyike a legfontosabb belső megbeszéléseinknek, hogy a játékok mikor érik el a kiadáshoz alkalmas állapotot. Bizonyos fokig a fogyasztók fejével is gondolkozunk. Nem szeretnénk, ha valaki egy egész játékra számítana, aztán csalódnia kellene. Lényegében ezen dolgozunk most. Kitaláljuk, hogyan működhet. Van egy technikai követelménylistánk, amelyet az embereknek be kell tartania. Most arról szólnak a megbeszélések, hogy ez a lista hogyan is nézzen ki. Milyen fenntartásaink vannak, ilyesmi. Rengetegen dolgoznak ezen a projekten. Egyelőre nem mondok részleteket, de gyakorlatilag minden nap ez jár a fejemben."

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések!

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!