Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Madden NFL 15 videók az edzésekről és a megújult védekezésről

Az idei részben szórakoztató edzőjátékokon tanulhatjuk meg a játék irányítását.

2014.07.13. 14:58 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Idén is folytatódik az EA Sports - főleg a tengerentúlon - népszerű szériája, nyár végén jön a Madden NFL 15. A játék számos elemében igyekszik megújulni az előző részekhez képest, így találunk benne egy Gauntlet játékmódot is, amely leginkább a FIFA sorozatéhoz hasonló minijátékokat takarja. Ezek segítségével szórakoztató módon sajátíthatjuk el a különféle mozgásokat, passzokat és trükköket, mind támadó, mind védekező felállás esetén.

Az idei rész egyik legjobban beharangozott újítása viszont a védekező játékot érinti, amely korábban a széria egyik gyenge pontjának számított. Ezt felismerve a fejlesztők teljesen más játékmechanizmust építettek fel, amely új kameranézettel, időzítésen alapuló felugrásokkal és további hasonló megoldásokkal próbálja egyszerűbbé tenni a játékosok életét.

A Madden NFL 15 ezúttal sem lesz elérhető PC-re (ahogy a széria legutóbbi felvonásai sem), augusztus 29-én csak PlayStation 3-ra és 4-re, valamint Xbox 360-ra és One-ra fog megjelenni. ■

előző
következő
Madden NFL 15 videók az edzésekről és a megújult védekezésről
Madden NFL 15 videók az edzésekről és a megújult védekezésrőlMadden NFL 15 videók az edzésekről és a megújult védekezésrőlMadden NFL 15 videók az edzésekről és a megújult védekezésrőlMadden NFL 15 videók az edzésekről és a megújult védekezésrőlMadden NFL 15 videók az edzésekről és a megújult védekezésrőlMadden NFL 15 videók az edzésekről és a megújult védekezésrőlMadden NFL 15 videók az edzésekről és a megújult védekezésrőlMadden NFL 15 videók az edzésekről és a megújult védekezésrőlMadden NFL 15 videók az edzésekről és a megújult védekezésrőlMadden NFL 15 videók az edzésekről és a megújult védekezésrőlMadden NFL 15 videók az edzésekről és a megújult védekezésrőlMadden NFL 15 videók az edzésekről és a megújult védekezésrőlMadden NFL 15 videók az edzésekről és a megújult védekezésrőlMadden NFL 15 videók az edzésekről és a megújult védekezésrőlMadden NFL 15 videók az edzésekről és a megújult védekezésrőlMadden NFL 15 videók az edzésekről és a megújult védekezésrőlMadden NFL 15 videók az edzésekről és a megújult védekezésrőlMadden NFL 15 videók az edzésekről és a megújult védekezésrőlMadden NFL 15 videók az edzésekről és a megújult védekezésrőlMadden NFL 15 videók az edzésekről és a megújult védekezésrőlMadden NFL 15 videók az edzésekről és a megújult védekezésrőlMadden NFL 15 videók az edzésekről és a megújult védekezésrőlMadden NFL 15 videók az edzésekről és a megújult védekezésrőlMadden NFL 15 videók az edzésekről és a megújult védekezésrőlMadden NFL 15 videók az edzésekről és a megújult védekezésrőlMadden NFL 15 videók az edzésekről és a megújult védekezésről
Madden NFL 15
A legutóbbi Madden NFL 15 cikkek, hírek

hozzászólások (1)

VodevilX
VodevilX 2014.07.13. 15:48
Ha nem is évente, de azért ennyi év után igazán jöhetne már egy új rész PC-re is...
további hírek

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.