Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Alien: Isolation Alien: Isolation

Nem kell gyilkolni az Alien: Isolationben

Az egész játék teljesíthető lesz mindennemű erőszak nélkül is.

2014.07.16. 08:24 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Creative Assembly nem győzi hangsúlyozni, hogy készülő játéka, az Alien: Isolation semmilyen szinten nem fog emlékeztetni a témában eddig megjelent korábbi játékokra. Ezt támasztja alá az is, hogy a játék teljesíthető lesz úgy is, hogy közben nem ontjuk ki senkinek és semminek sem az életét. Ez egyfelől érthető, hiszen a történet szerint Ripley lányát alakítjuk, aki szintén szembe kerül az idegennel és nem akar mást, csak élve megúszni a helyzetet, vagyis elmenekülni.
"Az egész játékon végig lehet menni egyetlen gyilkolás nélkül. Ez, ha nem is nagy kihívás, olyasmi, ahogy szerintem a karakter cselekedne. A Ripley család egy tagjáról beszélünk, akikre nem jellemző, hogy ártatlanokkal végeznének, ha azok az útjukba kerülnek." - magyarázta a játék vezető designere, Gary Napper a GamesTM magazinnak.
A dolog tehát két szempontból is érdekes: egyfelől végre tényleg olyan játékot kaphatunk, amely visszaadhatja az Alien mozik sajátos hangulatát, másfelől pedig ebből kikövetkeztethető, hogy a sztori során kerülünk majd olyan helyzetbe, ahol akár más embereket is meg kell(ene) ölnünk. A fejlesztők már csak azért sem tanácsolják, hogy így tegyünk, ugyanis a harc bizony zajjal jár, a zaj pedig nem kívánt elemeket - ebben az esetben egy nyáladzó idegent - vonz a környékre. Őt pedig bizonyosan nem tudjuk csak új eltenni láb alól... ■

Alien: Isolation
A legutóbbi Alien: Isolation cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.