Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Miért fontos a H1Z1 dinamikus időjárása?

A fejlesztők nagyon nagy hangsúlyt fektetnek erre a játékelemre is.

2014.07.17. 20:41 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Néhány nappal ezelőtt új képeken mutatkozott be a H1Z1 dinamikus időjárása, most pedig a játék fejlesztői mesélnek erről a játékelemről. Jimmy Whisenhunt és Ryan Favale a Shacknews munkatársának kérdéseire válaszolva elmondták, kezdettől fogva kiemelt szerepet szánnak az időjárásnak.
"Már a kezdetek kezdetén tudtuk, hogy kell a dinamikus időjárás. Favale jóvoltából villám gyorsan be is építettük. Alig, hogy csatlakozott a csapathoz, máris tudtuk, hogy egy varázsló. Nagyon gyorsan lett esőnk, és amint láttuk működés közben, máris dönthettünk, miként hasson a karakterekre. Aztán elhatároztuk, hogy jó lenne hó is, így az következett." - dicsérte munkatársát Whisenhunt.
Sok más játékkal ellentétben a H1Z1-ben nem csupán látványelem a hó és az eső, hanem komoly hatással lesznek a karakterekre. Ha megázunk, akár meg is fázhatunk, lebetegedhetünk. Betegen pedig sokkal könnyebb prédát jelentünk a világban mindenfelé grasszáló élőholtaknak. Az eső a környezetre is hatással lesz, hiszen a vizes utak csúszósak, sokkal nehezebb lesz rajtuk vezetni. De ezeken túl az időjárás a zombikat is befolyásolni fogja, igaz, erről egyelőre nem árultak el részleteket, mert azok még kidolgozás alatt állnak. Az ötletek között olyanok szerepelnek, mint a hóban lassabban mozgó zombik és hasonlók. Az eső a játékosok által felhúzott épületekre is kifejti majd hatását, de a zombikhoz hasonlóan még ez is egy kidolgozatlan terület. Az viszont biztosra vehető, hogy a javunkra is fordíthatjuk az esőt, hiszen a megfelelő eszközök birtokában fel is foghatjuk így a vizet, ami egy túlélőjátékban kulcsfontosságú tényező. ■

H1Z1
A legutóbbi H1Z1 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Sniper Elite 4 sztori trailer

Mi történt Olaszországban 1943-ban?

Renoir videoteszt

Kipróbáltuk az oldalnézetes noir platformert.

Regisztrálj a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands zárt bétájára!

Egyelőre keveset tudni a bétáról, de várhatóan a következő hónapokban rajtol majd el.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #2

Nézd meg az első küldetés befejezését.

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.