Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Sniper Elite III

Mentsd meg Churchillt a Sniper Elite 3-ban

Miután a Führert levadásztuk, a következő háromrészes DLC-ben Churchillt kell megvédenünk.

2014.07.20. 20:50 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Hitler levadászása már visszatérő elemnek számít a Sniper Elite szériában, hiszen nem csak a friss Sniper Elite 3-ban, de már a Sniper Elite V2-ben is volt hozzá kapcsolódó küldetés. Talán a fejlesztő Rebellion is ráérzett, hogy kétszer ugyanazt a poént ellőni nem túl illő mutatvány, ezért most villantanak egy újat: a játék készülő háromrészes DLC-sorozatában ezúttal Winston Churchill élete kerül a kezünkbe. Persze őt nem megölnünk kell, hanem éppenséggel megakadályoznunk az 1943-as kaszablankai konferenciára tervezett merényletet ellene. A történet tehát három felvonásban fog kiteljesedni, amelyek közül az első már most elérhető PC-re a Steamen keresztül (a konzolos is hamarosan megérkezik). Ebben Siwa városában kell egy éjszakai küldetésen bizonyítanunk rátermettségünket, amelyben új fegyverek is a segítségünkre lesznek, de a mérleg másik oldalát új ellenséges egységek tartják majd egyensúlyban. Mellékesen ez lesz a játék legnagyobb pályája. A Save Churchill első fejezete mellett megérkezett a Patriot Weapon Pack is, amely új puskát, géppisztolyt és pisztolyt ad az arzenálunkhoz, valamint egy vadonatúj többjátékos térképet is.
A Rebellion egyelőre nem adott pontos megjelenési dátumot a trilógia két hátralévő részének, de még a nyár vége előtt meg fog érkezni mindkettő. ■

Sniper Elite III
A legutóbbi Sniper Elite III cikkek, hírek

hozzászólások (4)

Baracklekvár
Baracklekvár 2014.07.21. 00:28
"A Save Churchill első fejezete mellett megérkezett a Patriot Weapon Pack is, amely új puskát, géppuskát és pisztolyt ad az arzenálunkhoz"

A Grease gun nem géppuska, hanem egy közönséges géppisztoly, ne keverjük a fogalmakat. Ugyanolyan olcsó hulladék, mint a Sten géppisztoly a briteknél, de amire kell, arra nagyon megfelelt.

Az egyszerűség kedvéért egyszerűen és röviden: a géppuska puska lőszert tüzel, a géppisztoly pisztoly lőszert. Ezért a géppuska jellemzően bazinagy, a géppisztoly meg jellemzően nem.
jawsika
jawsika 2014.07.21. 01:10
Amen. :-)
GeryG
GeryG 2014.07.21. 06:18
Elnézést a hiányos haditechnikai tudásom miatt...
Baracklekvár
Baracklekvár 2014.07.21. 17:48
Írtam egy kétsoros privát üzenetet, de ha esetleg nem láttad (én simán nem veszem észre a nekem küldöttet), dióhéjban annyi, hogy semmi gond ezzel, segítek, ha tudok.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.