Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Bulvár

Állítólag Putyin írt e-mailt az Areal fejlesztőinek

Bár megkérdőjelezhető a levél eredetisége, a szöveg alapján az orosz elnök lánya is támogatta a projektet.

2014.07.21. 10:35 | szerző: Dino | kategória: Bulvár

Elég sok ellenségeskedés érte az Arealt fejlesztő West Games csapatát, ennek ellenére Kickstarter kampányuk elérte a kitűzött 50 ezer dolláros célt. A legújabb tőlük érkezett közlemény valóságtartalmában azonban már igazából ők maguk sem biztosak (így sokat hezitáltam, hogy egyáltalán leközöljük-e...). Az ukrán fejlesztők állítása szerint ugyanis e-mailt kaptak, mégpedig nem mástól, mint Vlagyimir Putyin orosz elnöktől. Az alább látható, orosz nyelvű, a csapatot vezető Eugene Kimnek címzett levél fordítása valahogy így hangzik:
Kedves Eugene!
A lányom említette nekem Areal című játékukat, a STALKER szellemi örökösét, és azt mondta, támogatta is Kickasterteres projektjüket. Én is szeretem a videojátékokat, köztük a lövöldözős játékokat is, és tetszik ez az ötlet. Fontos, hogy népeink nem egymást lövik, hanem inkább ilyen játékokkal játszanak. A STALKER első része Ukrajnában játszódott, és ebben a második játékban, az Arealban Oroszország közepére helyezték a történéseket - és ha ez a mutánsok elleni háború egy videojátékban történik, akkor ez valóban érdekes. Alaposan megismerkedtem ötletükkel és igazán tetszik.
Ha lehetőséget adnak, hogy játszhassak az alfa verzióval, amint az elkészül, meghívom Önöket a Kremlbe, hogy személyesen is találkozhassunk, játszhassunk a játékkal, és beszélgessünk a fiatalok érdekeiről, országunk játékosairól.
Szívélyes üdvözlettel:
V. Putyin

Őszintén szólva kicsit irreálisnak tűnik, hogy - főleg a jelen politikai helyzetben - pont egy ukrán fejlesztésű videojátékkal foglalkozna az orosz elnök, így aztán a fentieket mindenki kezelje fenntartással - ahogy említettem, a West Games levelében is úgy fogalmaztak, hogy ők se tudják ellenőrizni a valóságtartalmát. ■

STALKER Apocalypse (Areal)
A legutóbbi STALKER Apocalypse (Areal) cikkek, hírek

hozzászólások (3)

SwitcX88
SwitcX88 2014.07.21. 10:52
Előrendelői bónusz DLC: váltsd meg a világot Putyin képében.
GeryG
GeryG 2014.07.21. 12:16
Csak nekem büdös, hogy két nappal ezelőtt 37/50 ezernél jártak, most meg két nappal később hirtelen 64/50-ra ugrott a zsé? :D Putyin nem csak levelet írt, de dobott is egy kis zsetont is nekik?

Bár a botrány előtt a 32 ezer néhány nap alatt összejött, viszont a botrány kirobbanása után kb. 20 nap alatt alig jött be 7ezer... Nekem ez fura...

És különben is... mi ez a meghívás... ?! X'D
szogyenyi
szogyenyi 2014.07.21. 13:05
Hmmmm, igen, ez érdekes gondolatmenet :D
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.