Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Nem kap folytatást a Spec Ops: The Line

Habár adott volt a kritikai siker, a Yager sem folytatást, sem egyéb katonai akciójátékot nem kíván fejleszteni a jövőben.

2014.07.22. 07:45 | szerző: Malakai | kategória: Játék

Hiába a remek kritikai visszhang és a pozitív visszajelzések, a Spec Ops: The Line-t fejlesztő Yager Entertainment nem kíván hasonló stílusú játékot fejleszteni. Mivel a Spec Ops: The Line népszerűségében nem tudta felvenni a verseny a mainstream lövöldékkel, a kiadó számára anyagi bukást jelentett a játék. Erről beszélt a német Gamestarnak adott interjújában Timo Ullman, a stúdió ügyvezető igazgatója. „Ha nem tudsz versenyezni a nagyokkal, túl nagy a kockázat. Túl szűk az "intelligens", "okos" játékok piaci rése.” A Yager azonban optimistább legújabb projektjük, a Dreadnought kapcsán, mellyel az űrhajós sci-fi-mezőnyben próbálnak meg ismét maradandót alkotni. Mindenesetre sajnálatos, hogy az anyagiak vetnek vissza egy tehetséges fejlesztőcsapatot attól, hogy tovább haladjanak a megkezdett – és nem utolsó sorban – kritikailag egyszer már elismert úton. ■

Spec Ops: The Line
A legutóbbi Spec Ops: The Line cikkek, hírek

hozzászólások (7)

Raistlin666
Raistlin666 2014.07.22. 15:39
A komolytalanság nagyon nem állna jól azt hiszem. A csak nevében folytatott játékokról meg nincs túl jó véleményem!
KobraP
KobraP 2014.07.22. 15:55
Pedig igenis kellene neki folytatás . A nevében folytatott játékokra ott a példa a FarCry . Mennyi köze van az 1-2-3 rész egymáshoz de mégis milyen jók lettek . Továbbá szerintem igenis jó játék volt .
Amit nem értek hogy most több helyen is látom hogy az ilyen űrhajó irányítós vagy szimulátoros nem is tudom mi a helyes megfogalmazása , de most miért látnak ebben lehetőséget ? Vagy csak én vagyok ilyenektől elzárkózva ?
GustyX
GustyX 2014.07.22. 16:20
Nem a komolytalanságra céloztam a Postal-lal, hanem az ámokfutásra, amit a főhős követ el a Dubaiban ért sokk hatására. Magyarul megbomlik az elméje.

Az előttem szóló meg +1.
Artemius '89
Artemius '89 2014.07.23. 03:04
Szerintem a játékmenet is erősen addiktív volt a Spec Ops-ban, mire felocsúdtam 3-4 küldetéssel arrébb jártam, a történet pedig, ahogy mások is mondták, páratlan, hihetetlen milyen erővel tudja átadni a háború lelki hatásait. És szívesen láttam volna egy folytatást, ami talán a sztoriban nem, de stílusban és mélységben hasonló lett volna, a Spec Ops-ban itt-ott fellelhető gyermekbetegségek nélkül.
-T0ng-
-T0ng- 2014.07.23. 11:32
Mert eddig hiány volt belőle! Most ez jelenti a piaci rést, főleg hogy ott a Star Citizen, ami megindította igazából a lavinát. A fejlesztők látták mennyit adna az ember egy ilyen játékért, gondolták amúgy is hiány van, nosza hegesszünk mi is egyet.

Most, ahogy én látom, a piac elsősorban a közös játékot diktálja. Mindenbe igyekeznek a készítők egy beépített COOP módot berakni,egyből elérhető az egyjátékos részből elmosva a játékmódok közötti határt.

Egy űrhajós játék meg közel tökéletes ehhez. 1999 környékén volt nagy divat űrszimulátorokat készíteni. Akkor a Microsoft Starlancer játék, a X-Wing és a Star Citizen-t összehozó Chirs Roberts féle Wing Commander volt a fő húzóerő.

De szép is volt az a korszak :-D Az ember akkor még minőségi játékot kapott, és ha tartalmi bővítést kapott a játék akkor azt kiegészítőnek hívták és fele olyan hosszú volt, mint a játék:D
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.