Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Így készül az Assassin's Creed Unity

A játék fejlesztését bemutató trailer sorozat ma megkapta második részét is.

2014.07.22. 21:16 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Mint kiderült, a Ubisoft már a Black Flag előtt elkezdte a széria (stílszerűen) forradalmi megújítását célzó Assassin's Creed Unity fejlesztését. A játék minden korábbinál nagyra törőbb és szebb lesz, játékmenete számos elemében megújul. Legalábbis ilyen és ehhez hasonló ígéreteket hangoztatnak a készítők, reméljük, nem csak a levegőbe beszélnek. Az IGN jóvoltából még júniusban (az E3 alatt) jelent meg a játék fejlesztését bemutató első trailer, amelyet ma egy újabb követett. Az első videón kifejezetten a technológiai részre koncentráltak, szóba kerül a játék alatt teljesítő grafikus motor és a négyfős kooperatív mód, a közreműködő stúdiók munkájának összehangolása, valamint az E3-on bemutatott anyag készítése.

A második, újonnan megjelent videón a fejlesztés során használt technológiák és eszközök kerültek a középpontba, amelyek révén igyekeznek a lehető legtöbbet kihozni a PS4, az X1 és a PC-k erőforrásaiból.

Mindkét video temérdek játékmenetet is tartalmaz, miközben a fejlesztés vezető munkatársai mesélnek a munkáról. Az már most tisztán látszik, hogy a Ubisoft komolyan gondolja a sorozat megújítását és kimondottan jó irányba haladnak ezzel. A napokban egyébként az is kiderült - bár ezt valamennyire az adott korszak és környezet is sejttette -, hogy az új játékból már kimarad az előző két epizód fontos részét képező hajózás.
És a teljesség kedvéért álljon itt a szintén ma megjelent másik trailer is, amely szintén a játék újdonságaira koncentrál. ■

Assassin's Creed Unity
A legutóbbi Assassin's Creed Unity cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.