Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Valódi Hitman élményt ígérnek a Hitman: Sniper fejlesztői

Ráadásul bepillanthatunk a táblagépre érkező ingyenes lövölde játékmenetébe is.

2014.07.23. 07:55 | szerző: Malakai | kategória: Játék

Alig néhány hete jelent meg a Hitman GO, hamarosan tovább bővül a franchise. Ollie Skyes, a Hitman: Sniper kreatív-igazgatója a GRTV-nek adott interjújában az ingyenes játék fejlesztéséről beszélt, miközben pár percben a játékmenetet is prezentálta. Skyes elmondása szerint a cél az volt, hogy a 47-es ügynök repertoárjának egyik aspektusát kiemelve a korábbiaknál szélesebb közönséget szólítsanak meg. „Egy igazán erős táblagépélményt alkottunk, az egész játék egy kézzel irányítható, sokkal könnyebben hozzáférhető és fantasztikus sandbox mesterlövész élményt nyújt a táblagépes játékosok számára.”
A feladat továbbra is egy célpont kiiktatása, azonban a megöléséhez vezető úton, akárcsak a korábbi Hitman játékokban, most is kreativitásra lesz szükségünk. Skyes ezzel kapcsolatban egyenesen a határok feszegetéséről beszélt. A feladatok teljesítésével pénzre és pontokra tehetünk majd szert, és új fegyvereket, valamit új képességeket oldhatunk fel, ezek birtokában pedig még kreatívabb módokon teljesíthetjük a küldetéseket. A Hitman: Sniper egyelőre nem kapott megjelenési dátumot, de Skyes szavaiból úgy tűnik, a játékon már csak az utolsó simítások vannak hátra, így jó eséllyel a bejelentés sincs már túl messze. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.