Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Watch_Dogs Watch_Dogs

Elkészült a Watch_Dogs grafikai modja

A sokak által követelt 2012-es E3-as prezentáció színvonalát adja vissza a mod.

2014.07.23. 11:34 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Már júniusban lehetett hallani a Watch_Dogs nem hivatalos frissítéséről, amely a 2012-ben bemutatott E3-as trailerhez hasonló látványvilágot csal ki a játék PC-s változatából. Persze a Ubisoft gyorsan reagált is, mondván: nem biztos, hogy szerencsés kísérletezni a moddal, hiszen ki tudja, milyen hatással lesz a játékra. Aztán hozzátették, hogy nem véletlenül vettek ki bizonyos látványeffekteket a végleges változatból. Ezzel persze megint nem lopták be magukat a rajongók szívébe.
Az említett mod mára végleg elkészült, letölteni pedig a készítő TheWorse blogjáról lehet. Állításuk szerint ennek telepítésével nem csupán a látvány lesz nagyságrendekkel szebb, de a játék teljesítménye is sokat javul. Hogy ez mennyire fedi a valóságot, azt mindenki kiderítheti a mod kipróbálásával, mindenesetre a teljesítmény javítása erősen ráfér a játékra, hiszen a PC-s portolás köztudottan nem kevés kívánnivalót hagy maga után. ■

Watch_Dogs
A legutóbbi Watch_Dogs cikkek, hírek

hozzászólások (39)

GustyX
GustyX 2014.07.24. 19:47
Mikor kötekedtem és azt is miért érzed annak, esetleg még inkább hogy ellened irányult? Mert rákérdeztem - meg tették mások is - a #9 poszthoz hasonló stílusban, miért tartod a WD és Ubisoft játékok kritikáját divatnak? Hozzászólásaidban egyből mindenkit beskatulyázol "divatmajomnak" (nem gúnyosan értem ezt, csupán a divatkövető szarul hangzik;-)), holott teljesen egyénfüggő, ahogy írtad te is.

Szerintem a BF4 DLC sokkal hangulatosabb és látványosabb volt, mint a R6S-é, én így gondolom. A R6 határozottan nem tetszett, de nem azért mert Ubisoft. Szimplán nem élveztem. És szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki így gondolja.

Ennyi néha kell, legalább van értelme 10 percenként felnézni a fórumra, ha másért nem is, de egy WD topicért mindenképpen:D.
Ha nem fordult volna ilyen irányba a beszélgetés, Creativ3Form sem tudja meg az igazságot perzsia hercegéről:D
McCl@ne
McCl@ne 2014.07.24. 19:49
Egyelőre még nem, de mivel már elég régóta várat magára a dolog, ezért felajánlom neked ezt a remek lehetőséget. Privátban nagyon szívesen megadom a címem, aztán egyeztetünk időpontot és már jöhetsz is, szeretettel várlak :)
davkar9
davkar9 2014.07.24. 20:00
:-D:-D:-D Gyerekek, öröm nézni ahogy tépitek egymást.:-D

Nyitottam neki topicot, egy időben hypeoltam, videóról videóra viszont esett a lelkesedés. Leárazva majd megveszem, ha nem tetszik amit látok (addigra már új gépet tervezek) akkor felteszem ezt a modot. Csupa win.
Dark Archon
Dark Archon 2014.07.25. 07:27
Pont nekem? Hát ez igazán nagylelkű tőled, de inkább passzolom, nem igazán vagyok motivált. Csak furcsa, hogy még megtűrnek itt. Biztos a csókosság vagy a remek, nagy erőfeszítést és teljesítményt igénylő film elemzéseid az oka :D
McCl@ne
McCl@ne 2014.07.25. 13:34
Elfelejtetted odaírni a végére, hogy "KOWABUNGAAAA!!!44!" ;)
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.