Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Last of Us: Remastered pontszámok

Az eredeti kiadáséhoz hasonló mértékű sikert aratott a kritikusok körében a felújított játék.

2014.07.28. 11:17 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Holnap jelenik meg a The Last of Us: Remastered, a Naughty Dog nagy sikerű játékának PS4-es kiadása. Mivel elsősorban a grafika terén újult meg az alkotás, a játékmenethez pedig csak a már korábbról is ismert DLC-k módosításaival nyúltak hozzá, a siker szinte előre borítékolható volt. Ezt tükrözik a külföldi sajtóban ma megjelent első élménybeszámolók is:

Sokat tehát nem kell hozzáfűzni a fenti pontszámokhoz, a legrosszabb értékelés szerint is zseniálisra sikerült Joel és Ellie kalandja. Érdemes egyébként vetni egy pillantást az eredeti kiadás első beszámolóira, amelyek szintén hasonló képet festettek a játékról. ■

The Last of Us: Remastered
A legutóbbi The Last of Us: Remastered cikkek, hírek

hozzászólások (10)

gregmerch
gregmerch 2014.07.29. 10:11
Az biztosan nagyon ott lesz! Meg a DriveClubnak is illene.
balays82
balays82 2014.07.29. 14:15
Igen, jövőre már más lesz a helyzet, addigra végre megérkeznek a kifejezetten PS4-re fejlesztett (és sok esetben idénről elhalasztott) játékok is. Az idei év azonban nem igazán felel meg az elvárásoknak, exkluzív fronton is egyedül az inFamous árválkodik már egy ideje.

gregmerch:

Én ezt nagyrészt időhúzó taktikának érzem, valamivel ki kell elégíteni a játékosok igényeit ebben az átmeneti időszakban. Mondjuk, legalább minőségi portok készülnek, az is valami.
gregmerch
gregmerch 2014.07.30. 08:51
Azért egy bő két évvel ezelőtt piacra dobott PS Vitánál ez már több mint időhúzás.
RAI*DEN
RAI*DEN 2014.07.30. 08:58
Teljességgel kizártnak érzem, hogy jövőre az Uncharted 4 lemosson minden játékot a színről. Eleve jönni fog a Metal Gear Solid 5 Phantom Pain, illetve a The Witcher 3. Akármennyire is jó meg nagy cím, ezeket nem fogja tudni überelni(nálam bizonyosan nem, főleg az Uncharted 3 tükrében, ami nálam a széria leggyengébb darabja, ami szinte már szarul sikerült)
balays82
balays82 2014.07.30. 10:12
Technológiai szempontból szerintem le fogja mosni a konkurenciát, ilyen téren az Uncharted mindig is a Sony zászlóshajója volt. A többit meg majd meglátjuk, Drake utolsó (?) kalandjába szerintem bele fognak adni mindent. Én bízok a negyedik részben, bár furcsa módon legutóbb a Naughty Dog második számúnak tartott fejlesztőcsapata sokkal nagyobbat dobott a The Last of Us-szal, mint az első számú az Uncharted 3-mal (amit én azért még véletlenül sem neveznék rossz játéknak). Meg azóta egy pár meghatározó fejlesztő is lelépett tőlük, igaz jöttek helyettük új elismert nevek is.

gregmerch:

A Vita esetében szerintem sem időhúzásról van szó. Ott valamit nagyon elrontott a Sony, mert egyáltalán nem tudta vonzóvá tenni a gépet a fejlesztők számára.
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.