Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Jelentkezz a Rise of the Incarnates bétájára!

A béta teszt hamarosan elrajtol, de már most bebiztosíthatod a részvételed.

2014.07.29. 08:39 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Namco Bandai készülő ingyenes játéka, a Rise of the Incarnates hamarosan béta szakaszba lép. A verekedős játékot bár az a csapat fejleszti, akiknek a Soul Calibur és a Tekken szériát is köszönhettük, mégis azoktól gyökeresen eltérő stílust fog képviselni. A történet szerint a világot katasztrófák sora pusztítja el a meteoresőtől kezdve az új jégkorszakig. Ebben a világban azonban vannak olyan emberek, akik képesek magukba szívni régen letűnt istenek, szörnyek és démonok erejét azok lelkéből, ezek az emberek pedig saját kényük és kedvük szerint használják fel természetfeletti hatalmukat. A csaták sokkal nagyobb arénákban, elpusztult városokban zajlanak, ráadásul nem egy, hanem változó számú ellenféllel kell majd elbánnunk. Harcosokból is lesz szépen, de közülük még csak néhányat lepleztek le a készítők. Róluk és a játékról bővebben a hivatalos oldalon olvashattok.
A játék jelen állás szerint kizárólag PC-re készül, de egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal (a tervek szerint még idén megérkezik). A béta teszt azonban hamarosan elrajtol, aki szeretne ezen részt venni, annak szintén a hivatalos oldalra kell ellátogatnia és ott követni az utasításokat. ■

előző
következő
Jelentkezz a Rise of the Incarnates bétájára!
Jelentkezz a Rise of the Incarnates bétájára!Jelentkezz a Rise of the Incarnates bétájára!Jelentkezz a Rise of the Incarnates bétájára!Jelentkezz a Rise of the Incarnates bétájára!Jelentkezz a Rise of the Incarnates bétájára!Jelentkezz a Rise of the Incarnates bétájára!Jelentkezz a Rise of the Incarnates bétájára!Jelentkezz a Rise of the Incarnates bétájára!Jelentkezz a Rise of the Incarnates bétájára!Jelentkezz a Rise of the Incarnates bétájára!Jelentkezz a Rise of the Incarnates bétájára!Jelentkezz a Rise of the Incarnates bétájára!Jelentkezz a Rise of the Incarnates bétájára!Jelentkezz a Rise of the Incarnates bétájára!Jelentkezz a Rise of the Incarnates bétájára!Jelentkezz a Rise of the Incarnates bétájára!Jelentkezz a Rise of the Incarnates bétájára!Jelentkezz a Rise of the Incarnates bétájára!Jelentkezz a Rise of the Incarnates bétájára!Jelentkezz a Rise of the Incarnates bétájára!
Rise of Incarnates
A legutóbbi Rise of Incarnates cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #2

Nézd meg az első küldetés befejezését.

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.