Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Az Assassin's Creed Unity a legnagyobb a széria történetében

Nem csupán játékidő, de a játéktér mérete is egyedülálló lesz.

2014.07.29. 12:01 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Újabb érdekes részletekre derült fény az őszre várt Assassin's Creed Unity kapcsán. Ahogy közeledik a premier, úgy sűrűsödnek a hírek is a játékról, így mostanra már szinte naponta számolhatunk be valamilyen újdonságról. Azt már korábban elárulták a fejlesztők, hogy a játékidő akár 100 óra fölé is emelkedhet, amelyből 15-20 csak a fő történeti szálra megy el. Most viszont az is kiderült, hogy ehhez megfelelő méretű játéktér is dukál. Az ígéretek szerint ez lesz a széria történetének legnagyobb térképe, Párizs (az egyetlen város, ahol a sztori játszódik) önmagában háromszor nagyobb lesz, mint a Black Flag összes szárazföldje együttvéve. Mindezt mindenféle töltés nélkül fogja kezelni a játék.
Egy másik érdekesség a harcrendszert érinti. Kiderült ugyanis, hogy ellenfeleinket nem lehet majd lefejezni, legalábbis a játékmenet során nem. Mivel a francia forradalom idején a guillotine elterjed kivégzőeszköz volt, az a játékban is felbukkan, ahogy azt már több trailerben is láthattuk. De Dan Jeannotte, a főszereplő Arno Doriant megformázó színész elmondása szerint ez csak az átvezető videókban lesz jelen. ■

Assassin's Creed Unity
A legutóbbi Assassin's Creed Unity cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.