Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Call of Duty: Advanced Warfare Call of Duty: Advanced Warfare

Milyen lesz a Call of Duty: Advanced Warfare multija?

Erre a kérdésre augusztus 11-én kapunk választ.

2014.08.03. 11:43 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Call of Duty szériát évek óta (talán mondhatjuk, hogy a kezdetektől fogva) a többjátékos mód vitte el a hátán. Bár a különböző fejlesztő stúdiók minden aktuális részben igyekeztek lebilincselő kampányt is készíteni, azok mégis mindig háttérbe szorultak. Azt már nem érdemes komoly mélységekbe menően taglalni, hogy a sorozat fénye mennyit kopott az elmúlt részekre, ezt már minden rajongó tudja. Éppen ezért is nagy a felelősség és a nyomás a Sledgehammer Games csapatán, akiktől kimondva, kimondatlanul is mindenki a széria reformját várja, mivel először készíthetik el saját alkotásukat. A Call of Duty: Advanced Warfare bejelentése óta azonban érdekes módon eddig gyakorlatilag kizárólag az egyszemélyes kampányról tudhattunk meg részleteket, a multiról mélyen hallgattak a srácok. A stúdió két alapítója, Glen Schofield és Michael Condrey korábban mindössze ennyit árult el:
"Meg van a magunk stílusa. Ebbe beletartozik az exoskeleton is, ami a játék egyik alapja. A többjátékos részről csak azt tudom mondani, hogy hosszú idő után a legbőségesebb király újdonságok tárháza lesz."
Mint az a napokban kiderült, már nem kell sokat várnunk az első részletes infókra, azokat ugyanis az idei gamescomon fogják leleplezni augusztus 11-én. Ezt az alábbi teaser videóban jelentették be a srácok. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.