25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Felújítják a Resident Evil 2002-es változatát

A Capcom 2015-ben adja ki az 1996-os játék átiratának felturbózott verzióját.

Írta: Nivellen 3 hozzászólás

Örülhetnek a klasszikus túlélő horrorok rajongói, mert az 1996-os Resident Evil átirata, a 2002-ben kiadott REmake jövőre felújított formában érkezik majd Xbox One-re, Xbox 360-ra, PS4-re, PS3-ra és PC-re. A játék 2002-es kiadása óta a sorozat történetének egyik legnépszerűbb darabja, és a HD verzió tovább szándékozik emelni a rajongók által sokat emlegetett magas színvonalat. Az új generációs konzolokon és PC-n 1080p felbontáson futó játék egy különleges, gördülő kameranézet segítségével küszöböli ki a régi és az új verzió közti képernyőarány különbséget. Aki azonban a végletekig hű szeretne maradni a nosztalgikus élményhez, az bármikor visszaválthat az eredeti képernyőarányra, valamint irányításra.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Resident Evil HD Remaster
  • Resident Evil HD Remaster
  • Resident Evil HD Remaster
  • Resident Evil HD Remaster

Resident Evil HD Remaster

Platform:

Fejlesztő: Capcom

Kiadó: Capcom

Megjelenés:
2015. január 20. PC
n/a: PS3, PS4, X360, X1

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

Peace
Peace [27862]
Már csak a Zero kellene felújítva és PC-re!!!!!
balays82
balays82 [14276]
Nem vagyok oda ettől a remake mániától, de a Resident Evil egyértelműen kivételt képez ez alól. Egy időben gondolkodtam is egy Gamecube vételén, de így már nem lesz szükség rá. Bízom benne, hogy a Zero is sorra kerül majd, amire minden esély meg is van szerintem. Legalábbis több, mint egy klasszikusokat idéző új részre.
VodevilX
VodevilX [11345]
Kiváló hír!!! Nagyon remélem, hogy ez csupa jóval jár majd a további klasszikus részeket illetően! Egy sikeres láncreakciót elindítva megjelenhetne az összes többi is, és még csak arra sem vágyom, hogy remakelve, elég csak játékra alkalmas állapotban.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (3 db)