Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Sid Meier's Civilization: Beyond Earth

51 perc Sid Meier's Civilization: Beyond Earth

Három videón keresztül mutatják be a fejlesztők, miként reagálnak ránk az idegen bolygó idegen lényei.

2014.08.10. 10:57 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Összesen 51 percnyi Sid Meier's Civilization: Beyond Earth video érkezett három részre bontva a napokban. Ebben a fejlesztők Firaxis munkatársai mesélnek és mutatnak be részleteket a játékmenetből. A játék ugye elhagyja anyabolygónkat, hogy egy új világot fedezhessünk fel. Csakhogy ez az idegen világ korántsem lakatlan, telis tele van őshonos lényekkel, akik bizony reagálni fognak a jelenlétünkre. A fejlesztők elmondása szerint leginkább a Civilization széria korábbi részeiben felbukkanó barbár törzsekhez lehet hasonlítani őket, de alapvetően különböznek tőlük. Számos különböző lény népesíti be a bolygót a vízi szörnyektől a fura bogarakig. Ezek nem csak céltalanul róják a vidéket, hogy pusztítsanak és romboljanak, legyőzésükhöz meg kell ismerni őket. Ugyanakkor arra is lesz lehetőség, hogy megférjünk mellettük, hiszen ha nem támadunk rájuk, nem feltétlenül fognak ők sem ínyencfalatnak nézni minket.

Emellett megismerkedhetünk a széria korábbi részeiből megismert fejlődési fát felváltó új "techweb" megoldást, amelynek célja azért ugyanaz maradt: új technológiák kifejlesztése. Felbukkan továbbá a szociális viszonyokat irányító modell is, amellyel meghatározhatjuk, hogy egy adott kolónia éppen mire koncentráljon: jólétre, tudományra, iparra, harcászatra, vagy épp ezek keverékére.

A Sid Meier's Civilization: Beyond Earth tehát az előző részek által lefektetett alapokon nyugszik, de jelentősen megkeveri azokat, hogy ne csak egy újabb, sci-fi környezetbe helyezett rókabőrt kapjunk. Az újítások ígéretesnek tűnnek, a látvány továbbra is meggyőző, így várhatóan egy remek játékhoz lesz szerencsénk október 24-én.

hozzászólások (0)

további hírek

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.

Death Stranding trailer a The Game Awardsról

Hideo Kojima nyerte az Industry Icon díjat, köszönetképpen pedig új előzetest villantott készülő játékából.

Várható megjelenések - 2016. december

Bár lecsengett az őszi főszezon, az utolsó hónapra is jutott néhány ígéretes premier.

Ingyenes Neverwinter Nightsszal indult el a GoG téli akciója

48 órán át szerezhető be ingyen az RPG Diamond Edition verziója.

JátszóDome: Killing Floor 2

Zoo_Lee a zombigyilkolós co-op játékba vetette bele magát.