Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2014

Call of Duty: Advanced Warfare Call of Duty: Advanced Warfare

Pusztítás a Call of Duty: Advanced Warfare-ben

A Collapse címet viselő új trailerben a Golden Gate híd pusztulását nézhetjük végig.

2014.08.14. 10:32 | szerző: GeryG | kategória: gamescom 2014

Nagy - talán a széria történetében a legnagyobb - elvárásokkal tekintünk az ősszel érkező Call of Duty: Advanced Warfare megjelenése elé. A fejlesztő Sledgehammer Games komoly ígéreteket tett mind az egyszemélyes, mind a többjátékos részt illetően, így nagy égés lesz, ha ezeket végül nem tudják teljesíteni. A játék természetesen jelen van a gamescomon is, ahonnan egy új, bő hétperces trailerrel is jelentkezett. Ebben az egyszemélyes kampány egy jelenetét nézhetjük meg, amely egy autós üldözéssel indul, míg végül a felek a Golden Gate hídon kötnek ki. Itt tűzharcba keverednek, ám ennek végzetes következményei lesznek. A látvány egész meggyőző, a játékmenet is érdekesnek tűnik, de az is feltűnő, hogy az agyonszkriptelt jelleget nem tudja levetkőzni a játék. ■

hozzászólások (9)

A Molyember
A Molyember 2014.08.15. 02:47
Az ember azt hinné, már mindenki hozzászokott a marketing működéséhez, pláne a játékvilágban.. Aztán mégsem.

Hiába van ott a Crysis, ha kb. annyira élvezetes mint egy végbélrepedés. Gyakorlatilag már ránézésre is ég és föld a két játék között a különbség, valami ilyesminek kellett volna lennie a Crysisnak is a felesleges fszméricskélés helyett. :-)
GustyX
GustyX 2014.08.15. 08:15
CoD-hoz képest viszont valóban forradalmi.
jeszkar
jeszkar 2014.08.15. 08:42
Crysis 2-nek próbáltam a multiplayerjét, és nem kimondottan élveztem. Erről még nem tudok nyilatkozni, tekintve, hogy még nem próbáltam. Egyébként, mint azt már máshol írtam, nekem inkább az oldschool FPS-k jutnak róla eszembe (Quake 3, Unreal Tournament.)

Egyébként meg majd November úgyis minden kiderül.
GeryG
GeryG 2014.08.15. 09:18
Hát nem tudom, nekem a CoD széria egy árnyalattal sem élvezetesebb a Crysis szériánál. Utóbbi legalább szép volt kezdettől a végéig, míg a CoD lényegében a Modern Warfare óta maximum gépigényében nőtt... Persze a multi már csak azért is a CoD oldalára billenti a mérleget, mert ott rengetegen vannak, míg a Crysisnál elég kevesen. Bár azt nem vitatom, hogy a technikai része utóbbinál eléggé köhögött, ez legalább a CoD-nál rendben van. :)
Skorpio90
Skorpio90 2014.08.15. 10:46
Úgy tűnik itt probléma van az olvasással. A multit egy szóval nem említettem, hiszen a fenti videó az egyjátékos kampányból van, és ha jól emlékszem, a Crysis 1-ben sem volt multi, így azt hittem nyilvánvaló, miről beszélek. Azt se állítottam, hogy a Crysis überkirály játék, mindössze felhívtam a figyelmet arra, hogy az idei CoD forradalmi újítás felkiáltással lop egy nagyot tőle, meg ha már benne vannak, akkor egy kis Battlefield 4 levolutiont is átemelnek. Azt már meg se említem, hogy az ebből fakadó UT, Q3 utánérzetre is mondhatnánk a koppintást. Erre aztán olyan kommentek jönnek, hogy nem a Crysis találta fel az exo ruhát, meg bezzeg a Crysis multija. A CoD optimalizálását meg a 2. résztől kezdve el lehet felejteni, ahol még directx 7-ben és 9-ben is lehetett futtatni.
Szóval nem az a problémám, hogy lop a CoD, csak akkor ne állítsanak róla valótlanságot. Bár tök mindegy, úgy tűnik így is, úgy is zabálja a nép.
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.