Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Bejelentették a Word of Warcraft: Warlords of Draenor megjelenési dátumát

Az ikonikus MMORPG néhány hónap múlva visszatér gyökereihez, az új kiegészítő történetét pedig animációs sorozattal vezetik be a fejlesztők.

2014.08.14. 23:15 | szerző: Nivellen | kategória: Játék

A Blizzard lassan tizedik születésnapját ünneplő MMORPG-je idén új kiegészítővel örvendezteti meg rajongóit, egészen pontosan november 13-án. A fejlesztők történeti és játékmeneti szempontból egyaránt szeretnék visszaidézni a kezdeti idők hangulatát a World of Warcraft: Warlords of Dreanorral, így a játékosok egy némileg a tíz év alatt felhalmozódott fölöslegtől megszabadított képességrendszerrel vehetik majd fel a harcot az orkok őshajázának, Dreanornak egy múltbéli verziójából támadó Garrosh Hellscreammel. A kiegészítő történetében fontos szerepet kap a Dark Portal is, hiszen a hadurak ezen keresztül szándékoznak lerohanni Azeroth világát. A kezdeti, letisztult PvP hangulatot is igyekszenek újrateremteni a készítők az új zóna, Ashran hozzáadásával, valamint megtekinthetővé vált a Dreanor hadurairól szóló animációs sorozat, a Lords of War első része is, ami Kargath történetét meséli el. A bétáról készült előzetesünket itt olvashatjátok. ■


World of Warcraft: Warlords of Draenor
A legutóbbi World of Warcraft: Warlords of Draenor cikkek, hírek

hozzászólások (7)

jeszkar
jeszkar 2014.08.15. 08:39
*Halkan jelentkezik.

Én szeretnék újra egy Warcraft RTS-t. :)
Rigida
Rigida 2014.08.15. 09:45
én is jobban örülnék egy olyannak :)
david139
david139 2014.08.15. 11:58
Én egy w3 hd remake-et is nagy örömmel fogadnám. Szívesen végig vinném újra a kampányt de 4:3-ban ill. registry átírással kinyújtva sem az igazi.
Yaho0
Yaho0 2014.08.15. 15:07
Akármi, aminek köze van a Warcraft stratégiához kitörő örömmel fogadnék én is. A WC3 annyira el volt találva, hogy a cinematic után kedvem támadt elővenni :D
Evaristus
Evaristus 2014.08.16. 02:21
De így már abba a világba, vagy másik síkba Nerzhull se lesz Lich king, ergo akkor arthas nem cseszi szét az emberi birodalmat, akkor meg az se lenne semmi ha ott a régi nagy emberei birodalom van. Meg akkor thrall se lenne ott ahol most van, meg kb minden más lenne.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.