Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Borderlands: The Pre-Sequel Borderlands: The Pre-Sequel

Borderlands: The Pre-Sequel PhysX támogatással

Sok játékkal ellentétben itt ténylegesen látható különbséget fog jelenteni a fizikai motor jelenléte.

2014.08.20. 11:27 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ha visszatekintünk az elmúlt évekre, láthatjuk, hogy a PhysX sem váltotta be maradéktalanul a hozzá fűzött reményeket. Habár a fizikai motor szépen elterjed a fejlesztők körében, rengeteg játék használja is, valójában igazán látványos különbséget - amely egyike lehetne a használatából fakadó nagy előnyöknek - csak nagyon ritkán láthatunk. Jó példa erre a Batman: Arkham széria, valamint a Mirror's Edge. Ezekben számos olyan grafikai elem szerepel (dinamikus füst és köd, élethű palást és ruha animáció), amelyekhez szükség van a PhysX számításaira, ugyanakkor a játékok döntő többségében gyakorlatilag csak szürke eminenciásként teszi a dolgát.
Nem így lesz a Borderlands: The Pre-Sequel esetében, amely szintén az NVIDIA fizikai motorját fogja használni. Az alábbi képek pedig remekül prezentálják, hogy milyen plusz látványeffektekre lehet számítani. Emellett az alábbi oldalon egy összehasonlító videót is megnézhettek, amely még ennél is jobban szemlélteti a különbséget. A látottak alapján ismét a fizikai motor legjellemzőbb képességeit igyekeznek kihasználni: a részecskék és a ruhák mozgását, amelyek sokkal látványosabbá tesznek egy-egy robbanást és animációt.
A Borderlands: The Pre-Sequel a tervek szerint PC (Linux is) és Mac mellett PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra fog megjelenni október 17-én, de a PhysX támogatás csak a PC-s változatban lesz elérhető, amennyiben valamely NVIDIA grafikus kártya lapul a gépházban. ■

előző
következő
Borderlands: The Pre-Sequel PhysX támogatással
Borderlands: The Pre-Sequel PhysX támogatássalBorderlands: The Pre-Sequel PhysX támogatássalBorderlands: The Pre-Sequel PhysX támogatással
Borderlands: The Pre-Sequel
A legutóbbi Borderlands: The Pre-Sequel cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.