Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Resident Evil Revelations 2 Resident Evil Revelations 2

Készül a Resident Evil: Revelations 2?

Folytatást kaphat az utóbbi évek legjobb RE játéka.

2014.08.21. 08:05 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Aki elejétől fogva ismeri a Resident Evil sorozatot, az tisztában lehet azzal, hogy a széria a kezdeti zombis túlélőhorror hangulatról szép lassan átváltott a kevésbé zombis akciójátékok táborába. Hogy ez mennyire jó vagy rossz, azt mindenki a maga ízlésének függvényében döntse el, mindenesetre az tény, hogy az utóbbi évek játékai már kevésbé lettek sikeresek a rajongók körében. Ez alól kivételt képez a Resident Evil: Revelations, amely eredetileg Nintendo 3DS-re jelent meg 2012 elején, majd tavaly májusban PC-re és nagy konzolokra is megérkezett. A játék határozottan a széria első részeire hajazott mind játékmenetében, mind hangulatában, ez pedig egyértelműen pozitív fogadtatást eredményezett (attól az apróságtól eltekintve, hogy PC-n és konzolokon azért a 3DS felturbózott látványvilága is kicsit csúnyának hatott).
A napokban a folytatásra utaló jel bukkant fel a világhálón, egészen pontosan az Xbox hivatalos oldalán: a Resident Evil: Revelations 2 borítóját töltötték fel az oldalra. Persze mára eltűnt a kép, de kis keresgéléssel még fellelhető, de az egyszerűség kedvéért lent meg is nézhetitek. A borítón a Biohazard: Revelations 2 olvasható, amely a széria másik közismert címe Európán kívül. Az is kiderül, hogy Xbox 360-ra biztosan elkészül a játék (már amennyiben tényleg készül), de meglepő lenne, ha nem számolhatnánk a többi fontos platformmal is.
Mindezek persze egyelőre csak találgatások, ugyanis a Capcom egyelőre nem reagált hivatalosan a dologra. Így egyelőre érdemes mindent fenntartásokkal kezelni, de abban egyetérthetünk, hogy lenne igény a régimódi Resident Evil élmény és hangulat visszahozására. Erre pedig eddig egyedül a Revelations volt képes, amely már csak ezért is megérdemelne egy folytatást. ■

Resident Evil Revelations 2
A legutóbbi Resident Evil Revelations 2 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.