Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Call of Duty: Advanced Warfare Call of Duty: Advanced Warfare

Több fejlesztő dolgozik a Call of Duty: Advanced Warfare-en

Az előző konzolgenerációra készülő változatot a High Moon Studios készíti.

2014.08.23. 21:56 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Bár a bejelentése óta (sőt, már azt megelőzően is) arról szólnak a hírek, hogy a Call of Duty: Advanced Warfare-t az újonc Sledgehammer Games fejleszti, a napokban kiderült, hogy ez nem fedi teljes mértékben az igazságot. Az tény, hogy a PC, PlayStation 4 és Xbox One változatokon ők dolgoznak, viszont a PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra készülő kiadásokat már a High Moon Studios fejleszti. A stúdiónak az elmúlt években olyan játékokat köszönhettünk, mint a Transformers: War for Cybertron, Transformers: Dark of the Moon, Transformers: Fall of Cybertron, vagy épp a Deadpool. Ezekből jól látszik, hogy a csapat eddig nem épp a belső nézetű akciójátékoknak szentelte a figyelmét, de ebből persze nem érdemes messzemenő következtetéseket levonni. Azt viszont érdemes szem előtt tartani, hogy így a Sledgehammer Games csapata ténylegesen az új generációra koncentrálhat.
"A széria megújítására összpontosítunk, ebben pedig nem gátolnak bennünket az előző generáció hardveres korlátai, a három éves fejlesztési ciklus pedig lehetővé tette, hogy új korszakot nyissunk az Advanced Warfare-rel." - nyilatkozta Michael Condrey, a stúdió társalapítója, aki szólt az előző generációra fejlesztő High Moon Studiosról is - "Elkötelezettek, hogy a lehető legjobb Call of Duty élményt nyújtsák a PS3 és X360 játékosoknak. Szorosan együttműködünk velük, hogy biztosan minden platformon a legmagasabb színvonalat képviselje az új Call of Duty."
Korábban az is kiderült, hogy a széria előző két részével (Black Ops II és Ghosts) ellentétben az Advanced Warfare nem fog megjelenni Wii U-ra. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.

Death Stranding trailer a The Game Awardsról

Hideo Kojima nyerte az Industry Icon díjat, köszönetképpen pedig új előzetest villantott készülő játékából.