Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Call of Duty: Advanced Warfare Call of Duty: Advanced Warfare

Több fejlesztő dolgozik a Call of Duty: Advanced Warfare-en

Az előző konzolgenerációra készülő változatot a High Moon Studios készíti.

2014.08.23. 21:56 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Bár a bejelentése óta (sőt, már azt megelőzően is) arról szólnak a hírek, hogy a Call of Duty: Advanced Warfare-t az újonc Sledgehammer Games fejleszti, a napokban kiderült, hogy ez nem fedi teljes mértékben az igazságot. Az tény, hogy a PC, PlayStation 4 és Xbox One változatokon ők dolgoznak, viszont a PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra készülő kiadásokat már a High Moon Studios fejleszti. A stúdiónak az elmúlt években olyan játékokat köszönhettünk, mint a Transformers: War for Cybertron, Transformers: Dark of the Moon, Transformers: Fall of Cybertron, vagy épp a Deadpool. Ezekből jól látszik, hogy a csapat eddig nem épp a belső nézetű akciójátékoknak szentelte a figyelmét, de ebből persze nem érdemes messzemenő következtetéseket levonni. Azt viszont érdemes szem előtt tartani, hogy így a Sledgehammer Games csapata ténylegesen az új generációra koncentrálhat.
"A széria megújítására összpontosítunk, ebben pedig nem gátolnak bennünket az előző generáció hardveres korlátai, a három éves fejlesztési ciklus pedig lehetővé tette, hogy új korszakot nyissunk az Advanced Warfare-rel." - nyilatkozta Michael Condrey, a stúdió társalapítója, aki szólt az előző generációra fejlesztő High Moon Studiosról is - "Elkötelezettek, hogy a lehető legjobb Call of Duty élményt nyújtsák a PS3 és X360 játékosoknak. Szorosan együttműködünk velük, hogy biztosan minden platformon a legmagasabb színvonalat képviselje az új Call of Duty."
Korábban az is kiderült, hogy a széria előző két részével (Black Ops II és Ghosts) ellentétben az Advanced Warfare nem fog megjelenni Wii U-ra. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.