Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Saints Row: Gat Out of Hell

Jövőre jön a Saints Row: Gat Out of Hell

Nem ötödik rész készül, hanem egy önállóan futtatható kiegészítő.

2014.08.29. 20:42 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az elmúlt napokban a Saints Row rajongói dörzsölhették a tenyerüket, ugyanis a fejlesztő Volition és a kiadó Deep Silver is egyértelműen jelezte, bejelentésre készülnek a széria kapcsán. Bár a legtöbben már az ötödik részt vizionálták, ma kiderült, hogy nem erről van szó, hanem egy önállóan futtatható kiegészítőről, amely a Saints Row: Gat Out of Hell címet viseli. A történet szerint Johnny Gat és Kinzie előtt áll a feladat, hogy megmentsék főnöküket (mellesleg az elnököt) a pokol hordáitól. Ehhez szövetkezniük kell Dane Vogellel, hogy együtt tisztítsák meg a várost a démonoktól és akadályozzák meg, hogy közös ellenségük elvegye a sátán lányát. A kiegészítő elsősorban a kétfős kooperatív módra épül, amelyben egy barátunkkal Gat és Kinzie bőrébe bújhatunk. A játéktér nagyjából fele akkora lesz, mint Steelport volt, a bejárásához pedig akár démoni szárnyakat is növeszthetünk. A fegyvereinket a biblia ihleti, egy lesz olyan puskánk, amely a tíz csapás valamelyikét zúdítja az ellenre.
A Gat Out of Hell a tervek szerint PC-re, PlayStation 3-ra és 4-re, valamint Xbox 360-ra és One-ra is január 30-án fog megjelenni. A bejelentés mellé már meg is érkezett az első trailer. ■

Saints Row: Gat Out of Hell
A legutóbbi Saints Row: Gat Out of Hell cikkek, hírek

hozzászólások (7)

GustyX
GustyX 2014.08.29. 22:44
Hír update.

Várd ki az árát:D

A 4. rész epic volt, de közel sem úgy mint a 3. Igazából valami földhözragadt SR játék lenne jó, nem ilyen szuperképességes cucc, marslakók ellen, virtuális valóságban.
Creativ3Form
Creativ3Form 2014.08.29. 23:01
Hát én is jobban örülnék, ha visszatérnének a 3. rész stílusához, de tekintve, hogy a 4. részben SPOILER
felrobbant a Föld,
elég nehéz lenne földhöz ragadottabb részt csinalni. :-D
Skorpio90
Skorpio90 2014.08.30. 11:42
Én még a 3. részt se fejeztem be, igazából nem is nagyon játszottam, mert leragadtam Professor Genki's SUper Ethical Climax-nél :D A videót viszont végig röhögtem :D Hey Satan!
Artemius '89
Artemius '89 2014.08.30. 17:00
Ha olyan lesz mint a 4., kevés sztori, helyette csináld meg az összes amúgy mellékküldinek kitalált elfoglaltságot, akkor szomorú leszek.
-T0ng-
-T0ng- 2014.08.30. 17:06
Nem akarok én se ünneprontó lenni, de azért a Volition nagyon el van kényelmesedve. A 3. rész óta nem kaptunk igazán rendes részt, inkább csak különálló kiegészítőket, amitől az ember csak azt érzi, hogy meh....

Persze értem én, hogy el vannak foglalva a next-gen változattal, de azért egy SR 5 vagy egy új és nem mellesleg minőségibb Red Faction sem ártana már.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.