Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

25 perc Middle-earth: Shadow of Mordor játékmenet

A harcrendszer nagyon ígéretesnek tűnik, de a grafika egyelőre hagy némi kívánnivalót maga után.

2014.09.04. 09:55 | szerző: Malakai | kategória: Játék

A TheMediaCowsnak köszönhetően 25 percnyi Middle-earth: Shadow of Mordor gameplay video került nyilvánosságra, melyben alaposabb betekintést nyerhetünk a játék harcrendszerébe és a játékmenet különböző aspektusaiba. A Monolith Productions októberben megjelenő RPG-je a video alapján nagyon ígéretesnek tűnik, a grafika azonban már kevésbé meggyőző, legfőképp ha megnézzük, milyen mezőnyben próbál helyt állni a Middle-earth: Shadow of Mordor. ■

Middle-earth: Shadow of Mordor
A legutóbbi Middle-earth: Shadow of Mordor cikkek, hírek

hozzászólások (3)

Skorpio90
Skorpio90 2014.09.04. 12:06
A grafika még elmegy, de elképesztő, hogy 2014-ben még mindig ott tartunk, hogyha megvágsz valakit, akkor kifröccsen belőle egy liter vér, de sebesülések, sérülések sehol nincsenek, még a vér sem lép interakcióba mondjuk a ruhákkal. Bezzegrégenmindenjobbvolt Soldier of Fortune!
stero
stero 2014.09.04. 17:39
Asszem ez az alacsonyabb PEGI besorolás miatt van. Ha megütne egy bizonyos brutalitási szintet akkor már csak 18+-os lehetne a játék amely forgalmazáskor és marketinges dolgoknál hátrányt jelenthet. Nameg örülnek, hogy ezt ezáltal nem kell lemodellezniük pedig egyetértek azzal, hogy ez bizony nagyon jól nézne ki a mai grafikai lehetőségekkel. Speciel egy battlefield sorozatban igazán elférne egykét emberi roncsolódás, golyó ütötte nyom/lyuk az embereken. Ha anno az operation flashpoint első részében is meg tudták csinálni akkor igazán nem lehet egy ördöngős feladat ez ma sem.
Artemius '89
Artemius '89 2014.09.04. 18:23
Én csak attól félek, hogy egy kicsit se füle-se farka lesz a játék... bóklászás, random questek... még a tesztet játszó figurán is azt éreztem, hogy néha csak megy és nem tudja mit csinál. Lehet maradi vagyok, de kell egy stabil storyline, ami kicsit összefogja a történetet. Remélem itt lesz ilyen :)
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.