Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Uncanny Valley demo

Éjjeliőrként kell menekülnünk a félresikerült androidok és egyéb félelmetes üldözők elől a horrorjáték letölthető demo verziójában.

2014.09.09. 08:00 | szerző: Nivellen | kategória: Játék

Sokat sejtető módon a robotikában előforduló elméletről kapta nevét a Cowardly Creations sikertelen Indiegogo kampány ellenére továbbfejlesztett 2D-s indie alkotása, az Uncanny Valley, amiben magányos biztonsági őrként kell megvédenünk magunkat az életünkre törő gépektől. A gépies viselkedés ellenére túlságosan emberszerű megjelenésű robotokkal foglalkozó „rejtélyes völgy” hipotézis valószínűleg a játék hátborzongató történetében köszön majd vissza, amit a hatalmas, groteszk komplexum éjszakai felfedezése közben illeszthetünk össze, és amiből egy kis ízelítőt már most is kaphatunk a hivatalos oldalról letölthető demónak köszönhetően. A játék érdekessége az alkotók által következményrendszernek nevezett játékmeneti megoldás, ami a gyakori halál miatti monotonitást és érdeklődésvesztést hivatott kiküszöbölni. Ugyan lesz néhány pont, ahol karakterünk meghalhat, ha nem sikerül elég gyorsan elmenekülnünk, vagy a tereptárgyak mögé bújva megúsznunk a könyörtelen robotok támadását, ám az esetek többségében egyszerűen csak tovább folytatódik a játék, és ügyetlenségünk következményeivel később szembesülünk. ■

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.