Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megjelent a Line of Defense korai változata

Mostantól bárki kipróbálhatja a sci-fi MMO-t, természetesen a megfelelő ellenjuttatásért cserébe.

2014.09.12. 13:41 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Még nyáron érkezett a hír, hogy a 3000AD sci-fi MMO-ja, a Line of Defense részt vesz a Steam Early Access programjában. Akkor még arról szóltak a hírek, hogy erre már júliusban sor kerül, ám néhány hónapos csúszás után csak mostantól lehet jelentkezni tesztelőnek. A belső nézetű akciójátékban hatalmas (akár 16 km2), szabadon bejárható kontinenseken eshetnek egymásnak a játékosok. Az egyes régiók eltérő éghajlattal és ehhez tartozó időjárással rendelkeznek, vagyis a környezet változatosságára jó eséllyel nem lehet majd panasz. Akinek még ez sem lenne elég, az folytathatja a csatát a világűrben is, ahol űrállomások és űrhajók szolgálnak ehhez terepként.
Természetesen a korai változatban egyelőre nem minden lesz elérhető. Az első fázisban a Heatwave űrállomást, valamint a GCV-Starguard űrhajót lehet feltérképezni, amelyek a Lyrius nevű bolygó körül keringenek. Idővel persze folyamatosan új tartalmak válnak elérhetővé: fegyverek, járművek, területek és szintek. A Line of Defense korai változatára három csomaggal lehet jelentkezni:

Első ránézésre elég vastagnak tűnhet az árcédula (pláne, hogy a végleges változat ingyenes lesz), de aki szeretné már most kipróbálni a játékot és ezért egy kis anyagi juttatást sem sajnál, az most 50%-os kedvzeménnyel szállhat be a mókába. Az akció a hétvégén érvényes, szeptember 15-én ér véget. A játékról bővebben a hivatalos oldalon olvashattok, ahol többek között a játék térképei is megtekinthetőek. ■

Line of Defense
A legutóbbi Line of Defense cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.