Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Grand Theft Auto V Grand Theft Auto V

GTA V újdonságok

Tegnap pontos megjelenési dátumot kapott az újgenerációs változat, amely mellé néhány új kép és egy vadonatúj trailer is társul.

2014.09.13. 09:31 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Tegnap mi is beszámoltunk róla, hogy a Grand Theft Auto V újgenerációs változata PS4-re és X1-re november 18-án, míg PC-re csak január 27-én fog megjelenni. A fejlesztő Rockstar Games a pontos dátumok mellé néhány új képet és egy vadonatúj trailert is társított, amelyeket most lent meg is nézhettek. A látvány továbbra is pazar, már csak az optimalizáció lehet kérdéses (főleg a GTA IV PC-s problémáinak ismeretében).
A készítők szeretnék, ha mindenki tisztában lenne azzal, hogy nem egyszerű, grafikailag feltupírozott másolatot készítenek a tavaly szeptemberben megjelent játékból. A magasabb felbontás és a nagyobb látótávolság mellett a tartalmon is igyekeznek javítani. Ennek fényében új szabadidős tevékenységekre, új fegyverekre és járgányokra, még bővebb vadvilágra és dúsabb növényzetre, sokkal sűrűbb forgalomra, valamint részletesebb törésmodellre és dinamikusabb időjárásra lehet számítani. A rádióállomások műsora is jelentősen frissül, több mint száz új dal kerül a tizenhét adó repertoárjába.
A GTA Online-ról sem feledkeznek meg a srácok, hiszen az egyszerre fog megjelenni az egyszemélyes kampánnyal (ellentétben a tavalyi kiadással). Minden eddig megjelent plusz tartalom (új küldetések, autók, ruhák és egyebek) kezdettől fogva elérhető lesz, a játékosok számát is növelik, de a régi játékosok át is hozhatják a PS3-as és X360-as karaktereiket is. Aki most előrendeli a játékot PS4-re vagy X1-re, a 1 000 000 dollárt kap a játékban, amelyet akár az egyszemélyes, akár a többjátékos módban elkölthet. ■

előző
következő
GTA V újdonságok
GTA V újdonságokGTA V újdonságokGTA V újdonságokGTA V újdonságokGTA V újdonságokGTA V újdonságokGTA V újdonságokGTA V újdonságokGTA V újdonságokGTA V újdonságokGTA V újdonságokGTA V újdonságokGTA V újdonságokGTA V újdonságokGTA V újdonságokGTA V újdonságok
Grand Theft Auto V
A legutóbbi Grand Theft Auto V cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.