Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Készül a Blitzkrieg 3

A mára klasszikussá vált világháborús stratégia jövő év elején kapja meg harmadik részét.

2014.09.18. 20:41 | szerző: GeryG | kategória: Játék

2003 nyarán jelent meg a Nival Interactive világháborús stratégiai játéka, a Blitzkrieg. A játék rengeteg hasonlóságot mutatott az akkor nagy népszerűségnek örvendő Sudden Strike-kal, összességében elég jól sikerült ahhoz, hogy a következő években több kiegészítőt, majd 2005-ben folytatást kapjon. A Blitzkrieg II sajnos nem fejlődött túl sokat elődjéhez képest, de szintén megkapta a maga kiegészítőit, így rajongótábora tartalmas szórakozásban részesülhetett.
Azóta eltelt közel egy évtized, a fejlesztők ez idő alatt több más játékkal és témával is bepróbálkoztak, hogy ma bejelentsék, visszatérnek a világháborús stratégiákhoz, készül ugyanis a Blitzkrieg 3. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a játékot már tavaly bejelentették, de lényegében ezen kívül semmi egyéb nem történt, így most ismét a nagyérdemű elé tárták aktuális projektjüket. Túl sok információval most sem terhelnek le minket, de az biztos, hogy kapunk egyszemélyes kampányt (egyet-egyet az orosz, szövetséges és a tengelyhatalmak oldalán), valamint többjátékos módot is. Utóbbihoz az ígéretek szerint nem lesz szükség állandó online kapcsolatra, de hogy ezt hogyan kell elképzelni a valóságban, egyelőre nem derült ki.
Bár pontos megjelenési dátummal egyelőre nem látták el alkotásukat, a fejlesztők állítása szerint a premierre már 2015 elején számítani lehet. Addig nézzétek meg az alábbi képeket, amelyek összességében nem is festenek rosszul. Emellett érdemes ellátogatni a játék hivatalos oldalára is, ahol már a bétára is lehet jelentkezni. A bejelentéssel egyszerre a játék előző két részének gyűjteményes kiadása, a Blitzkrieg Anthology és a Blitzkrieg II Anthology is bekerült a Steam kínálatába, mindkettő 5 dolláros áron. ■

előző
következő
Készül a Blitzkrieg 3
Készül a Blitzkrieg 3Készül a Blitzkrieg 3Készül a Blitzkrieg 3Készül a Blitzkrieg 3Készül a Blitzkrieg 3
Blitzkrieg 3
A legutóbbi Blitzkrieg 3 cikkek, hírek

hozzászólások (1)

FrezeR
FrezeR 2014.09.18. 21:49
Na tök jó! :)
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.