25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

PC-re tart az Outland

A 2011-ben kizárólag konzolokra megjelent oldalnézetes ügyességi játék szeptember végén jelenik meg PC-re.

Írta: GeryG

Még 2011 tavaszán jelent meg Xbox 360-ra, majd nyáron PlayStation 3-ra a Housemarque oldalnézetes ügyességi játéka, az Outland. A Ubisoft kiadásában megjelent alkotás játékmenete a műfajtól elvárt alapokon nyugszik, ám a fejlesztők megkeverték a lapokat a kék és vörös energiával. Ezeket a megfelelő módon váltogatva oldhatunk meg rejtvényeket, illetve végezhetünk a ránk rontó szörnyekkel. A velünk azonos színű lények ugyan nem tudnak ártani nekünk, de mis se tudunk nekik, így fontos, hogy a megfelelő időben védekezzünk és támadjunk.
A fejlesztők a napokban jelentették be, hogy három és fél évvel az eredeti premier után, idén ősszel PC-re is elkészül a játék, ráadásul az elmúlt időszakot sem töltötték tétlenül, az új kiadás több változtatást is tartalmaz. Ezek közül az átgondolt checkpoint rendszert és az új kooperatív kihívásokat emelték ki a készítők. A PC-s változat szeptember 29-én válik elérhetővé a Steam áruházában, ahol 10 euróért lehet majd megvásárolni.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Outland

Platform:

Fejlesztő: Housemarque

Kiadó: Ubisoft

Megjelenés:
2011. május PS3, X360
n/a: PC

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!