25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Season Passt kap az Assassin's Creed Unity is

Tovább kalandozhatunk Arnóval a megjelenés után várható kiegészítőkkel.

Írta: Dino

Ahogy azt manapság már gyakorlatilag minden AAA kategóriájú játéknál megszokhattuk, a november közepén érkező Assassin's Creed Unity is megkapja a maga Season Passát, amely a megjelenés után várható DLC-khez ad majd hozzáférést. 2015 elejétől az alábbiakkal bővül majd a játék:

  • Assassin's Creed Unity Dead Kings: egy új kampány, amely Arno sztoriját folytatja Saint Denis városában, ahol elhúnyt királyok kriptái találhatóak a föld alatti csatornahálózatban. Új fegyverként megjelenik a guillotine-puska, egy közelharcra és távolra egyaránt használható halálos eszköz. A fő küldetések mellett ezúttal is kapunk oldalágakat, kincskereséssel, gyilkossági ügyek megfejtésével, és új kooperatív missziók is kerülnek majd a játékba.
  • A párizsi helyszín is új küldetéseket és fegyvereket kap.
  • Assassin's Creed Chronicles: China: egy új, különálló játék, amely 2,5D-s grafikával, új sztorival és új játéktípussal bővíti a szériát. A Climax Studios fejlesztésében készülő programban a kínai nagy falon parkourozhatunk majd. A történet a XVI. században fog játszódni.

Az Assassin's Creed Unity Season Passról további információk itt találhatók. A fejlesztők mintegy 8 órányi extra játékidőt ígérnek a vásárlóknak.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Assassin's Creed Unity

Platform:

Kiadó: Ubisoft

Megjelenés:
2014. november 14. PC
n/a: PS4, X1

» Tovább a játék adatlapjára

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!