Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Assassin’s Creed Unity co-op és személyre szabhatóság

Az új előzeteseben Alex Amancio avatja be a nézőt a franchise következő epizódjának újításaiba.

2014.09.28. 10:25 | szerző: Malakai | kategória: Játék

Új előzetest kapott a Ubisoft fejlesztésében készülő Assassin’s Creed Unity. A trailerben a stúdió kreatívigazgatójának, Alex Amanciónak köszönhetően egy kicsit mélyebb betekintést nyerhetünk abba, hogy az egyes skillek szétosztásával miként szabhatjuk személyre Arno karakterét. A franchise korábbi részeiben semmilyen módon nem volt lehetőségünk karakterünk képességeit a saját szájízünk szerint variálni, azonban a fejlesztők ígéretei szerint a legújabb epizódban ez kiemelt jelentőséget kap, nemcsak az egyszemélyes, de a kooperatív játékmódban is. Hiszen a sikeres együttműködést éppen a karakterek különböző képességi (erősségei) garantálják majd. Az újgenerációs konzolok mellett PC-re is érkező játék november közepén jelenik meg.
Az Assassin's Creed Unityhez kapcsolódó hír még, hogy nemrég elindult a Project Widow weboldal, amelyen Párizst járhatjuk be, a Google StreetView-hoz hasonló megoldással. Azonban a sima mászkálás mellé egyrészt virtuális idegenvezetőt is kapunk (nem is akárki, Andy Serkis mondta fel a szövegeket!), másrészt alaposabb információkat is kapunk egy-egy történelmi helyszínről. (A projekt neve - Widow, azaz magyarul özvegy - amúgy a guillotine egyik beceneve volt a XVIII. századi Franciaországban.) ■

Assassin's Creed Unity
A legutóbbi Assassin's Creed Unity cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.