Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Alien: Isolation Alien: Isolation

Alien: Isolation pontszámok

Megérkeztek az első külföldi beszámolók a játékról, amelyek alapján...

2014.10.03. 16:20 | szerző: GeryG | kategória: Játék

...kicsit vegyes képet kaphatunk az Alien: Isolationről. A Creative Assembly legújabb játékának premierjéig már csak alig négy nap van hátra, a külföldi sajtó pedig ma a közönség elé tárhatta első tapasztalatait, benyomásait és értékelését. Nem is húzom tovább a szót (a legtöbben már úgyis az alábbi listát nézegetitek), lássuk a pontokat:

A pontszámok alapján tehát egy egész jó játékot tettek le az asztalra a Total Waron nevelkedett fejlesztők. Igaz ugyanakkor az is, hogy akadtak olyan kritikusok is, akik alig értékelték a végeredmény egy erős közepesnél jobbra. A végső következtetéseket persze mindenki levonhatja majd maga, miután október 7-én megérkezett a játék. Aki viszont egyelőre kivárásra játszik, annak talán majd segít a döntésben a mi várható beszámolónk is. ■

Alien: Isolation
A legutóbbi Alien: Isolation cikkek, hírek

hozzászólások (3)

balays82
balays82 2014.10.03. 21:29
A Gamespot és a Polygon alacsony pontszámain már meg sem lepődöm, az IGN által adott 5.9-en már annál inkább. Pedig rájuk annyira nem jellemző, hogy alaptalanul lepontoznak játékokat, ráadásul pont olyan dolgokat említenek a negatívumok között, amelyekkel kapcsolatban nekem is kétségeim vannak. Ezek után továbbra sem tudom,érdemes-e leadni azt az előrendelést, még a többségében pozitív értékelések ellenére sem.
jeszkar
jeszkar 2014.10.03. 21:38
Én biztos várok még egy-két videókritikára. Bár én nem vagyok nagyon bizakodó. Mégiscsak a Sega adjak ki, aki tavaly volt olyan "jó" kiadó, mint az EA.
Skorpio90
Skorpio90 2014.10.04. 01:34
Elolvastam az IGN cikkét, és sajnos pont azt hozza hozza hibának, amitől megőrülök egy játékban: amikor bő nyállal szopatnak csak azért, hogy hosszabbnak tűnjön a játék, és újra végigcibál azokon a részeken, amiken egyszer már jártál, csak addigra már elfogyott minden kreativitás a fejlesztőkből, és beleömlesztenek mindent, amivel addig találkoztunk. Nem lesz ebből előrendelés.
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.