Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Call of Duty: Advanced Warfare Call of Duty: Advanced Warfare

A fejlesztők a Call of Duty: Advanced Warfare multijáról

Új trailer érkezett, amelyben Michael Condrey és Greg Reisdorf mesélnek a játékról.

2014.10.07. 12:05 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Már többször is láthattuk működés közben a Call of Duty: Advanced Warfare többjátékos részét, most mégis érdemes vetni egy pillantást a legújabb trailerre. Ebben ugyanis a fejlesztő Sledgehammer Games vezetője, Michael Condrey, valamint a multiplayer részért felelős Greg Reisdorf mesélnek a többjátékos módról. A videón több új felszerelést is láthatunk bevetés közben: az ellenségek pozícióját mutató gránátot vagy épp a Crysisra hajazó láthatatlanságot. Az újdonságok között szerepelnek a dinamikusan változó pályák is. Ezekkel már az előző részben is próbálkoztak, de ott nem tudtak érvényesülni. Ezúttal leginkább a Battlefield 4-ből ismerős Levolution rendszert vehették alapul, vagyis sokkal nagyobb fokú változásokra kerül majd sor (a videón épp egy cunamit mutatnak). A jelek szerint úszni is lehet majd a többjátékos csaták során.
Mint minden CoD epizód, ez is főleg a közös szórakozásra épül (kiegészítve egy általában rövid és gyorsan felejthető egyszemélyes kampánnyal), így a fejlesztőknek komolyan oda kell tenniük magukat, hiszen a rajongók elvárásai nagyon nagyok. A széria évek óta bukdácsol lefelé a lejtőn, az eddigi mélypontot a tavaly Ghosts jelentette. Ha a november 4-én megjelenő Advanced Warfare nem képes valami újat és előrelépést felmutatni, az könnyen a sorozat végét jelenthetné (ha épp az eladások nem mentenék meg a játékot minden évben). ■

hozzászólások (1)

Zotya06
Zotya06 2014.10.11. 13:23
Az új G.I.Joe játék ! Nagyon látványos,ígéretes, kíváncsian várom a megjelenést követő tapasztalat megosztásokat :) ! Beneveznék én is erre a játékra ! A Ghost-nál is vártam egy kicsit és milyen jó hogy ezt tettem :) ! Nem került fel polcomra :) !
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.