Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ingyenesen megszerezhető a Dragon Age: Origins

Október 14-ig az Originen keresztül egyszerűen hozzájuthatunk a sorozat első részéhez.

2014.10.08. 23:32 | szerző: Nivellen | kategória: Játék

Hamarosan megérkezik a Bioware RPG sorozatának legújabb része, a Dragon Age: Inquisition, és biztosan sokak fejében megfordult, hogy ez alkalomból újrajátszanák a korábbi részeket, illetve akik eddig elmulasztották, azok az új rész láttán esetleg kedvet kaptak a régiekhez is. Talán az EA digitális disztribúciós rendszerét, az Origint üzemeltetők fejében is megfordulhattak ezek a gondolatok, hiszen október 14-ig lehetőséget biztosítanak a játékosoknak, hogy teljesen ingyen hozzájussanak a sorozat méltán népszerű első részéhez, a Dragon Age: Origins-hez. Mint a korábbi hasonló akciók esetében, most sem kell mást tennünk, csak Origin fiókunkba bejelentkeznünk, és elindítanunk a játék letöltését.
A BioWare RPG-je mellett a casual irányzat kedvelői is találnak ajándék programot az Origin On the House akciójában: október 28-áig ingyenesen érhető el a Bejeweled 3. ■

Dragon Age: Origins
A legutóbbi Dragon Age: Origins cikkek, hírek

hozzászólások (5)

Skorpio90
Skorpio90 2014.10.09. 11:13
Köszi az infót! Régebben sokat gondolkoztam, hogy ki kéne már próbálni, de a gameplay videók nem tetszettek, így nem is vettem meg leárazva sem.
GustyX
GustyX 2014.10.09. 12:02
Én igen sajnos:(
Nem nekem való, ellenben a "3" rész annál inkább.
Sucee
Sucee 2014.10.09. 13:05
De amúgy ha épp Ultimate Edition van egy csomag zsebkendő áráért, én azt mondom, hogy jobban megéri, mint csak az alapjáték ingyen, mert ha tetszik, és magába szippant a játék, akkor zavarni fognak a "kivágott" részek (elmehetsz helyekre, ahol aztán kiírja, hogy töltsd le a DLC-t, stb.), plusz ott van ugye az Awakening, amit mindenképp érdemes kipróbálni.
Dark Archon
Dark Archon 2014.10.29. 18:15
Hát én megszereztem ingyen és azóta is áldom az eszem, hogy nem adtam ezért pénzt. Valahogy nem jön át... vagy csak én öregszem és nem bírom már a szándékosan nyakatekert domborzatot, amely arra kényszerít, hogy a fél világot megkerüljem a cél felé. A hülye föld alatti labirintusokat, amiben vérfarkasok laknak (wtf?!). A használhatatlan gyors utazást, ami mindig azt írja ki, hogy nem tudok most utazni (tudnám akkor mi a tökömnek van). A nem egyértelmű választási lehetőségeket, amiből gyakran nem tudom, hogy mit csinálok... ha mégis, akkor elégtelen hozzá a képzettségem. A használhatatlanabbnál használhatatlanabb tárgyak bogarászását, amiből a társaké nem automatizálható... lényegében a karakterem el is vész, mivel bárki irányíthatok. Túlbonyolított a taktika rendszer. Számtalan használhatatlan varázslat és képesség. Hogy én nem tudom kinyitni a zárt ládákat, de egyik társam igen, de csak át kell kapcsolnom rá és vele kinyitni, ahelyett, hogy kinyílna nekem is. A sztori sem ér annyit, úgy veszem észre, hogy érdemes lenne végigkínlódni, mivel rohadt sok időnek tűnik... úgyhogy várom továbbra is ilyen téren inkább a Witcher 3-at.
MattMatthew
MattMatthew 2014.10.29. 23:21
A hiba az ön készülékében van:-D:-).
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.